Voordelig online werkkleding en werkschoenen bestellen

Nijhof Safety | Voor het beste in werkkleding

Nijhof Safety levert een groot assortiment werkschoenen, werkkleding en persoonlijk beschermingsmiddelen voor veiligheidsdiensten ( politie, brandweer, militair ) , hulpverlening , bouw en industrie en tot slot jacht en bosbouw. Wijn onderscheiden ons door kwaliteit op het gebied van service en kwaliteit tegen scherpe (online) prijzen. Zo zijn wij officieel distributeur van het Duitse merk Haix. Ons assortiment wordt verder aangevuld door de merken Jalas, Grisport, Bata industries en Craft. Daarnaast bieden wij een ruime collectie Tricorp werkkleding aan. Een fabrikant gevestigd en afkomstig uit Nederland. Tot slot kunnen wij vanwege onze eigen lage kosten artikelen scherp aanbieden.

Grisport werkschoenen

Grisport staat symbool voor een gespecialiseerde producent van handgemaakte schoenen voor wandelen en vrijetijdsbesteding. Tegenwoordig is Grisport een bekende speler op mondiaal niveau op het gebied van werkschoenen.

Made in Italy
In de loop van de jaren heeft Grisport zich bewezen als toonaangevende fabrikant van wandelschoenen door expertise, technologie, innovatie, onderzoek & ontwikkeling als bouwstenen in het productieproces te verwerken. Grisport is een echt Italiaans merk en ondersteunt dit door het ‘Made in Italy’ label.

Bata Industrials werkschoenen

Bata Industrials produceert veiligheidsschoenen van hoge kwaliteit. Bata safety shoes kenmerken zich door innovatie, draagcomfort en focus op industrieën.Wist je dat Bata het revolutionaire Walkline® technologie heeft ontwikkeld? Veiligheidsschoenen met de Walkline® Inside-technologie bieden voeten de vrijheid zich op een natuurlijke manier te bewegen.

Walkline technologie
De meeste veiligheidsschoenen hebben een gebogen leest in ‘banaanvorm’, waardoor de voet in een onnatuurlijke, verkrampte positie wordt gedwongen. De middenvoet kan hierdoor aanzienlijk minder goed schokken opvangen. Walkline® heeft een rechte leest, waardoor de voeten alle ruimte hebben om schokken tijdens het lopen op een natuurlijke manier op te vangen.

Atlas werkschoenen | Al meer dan 100jaar een begrip

Veiligheidsschoenen zijn je dagelijkse begeleiders in de arbeidswereld en moeten daarom een perfecte pasvorm, een aangenaam feel-good klimaat en vooral een hoog draagcomfort bieden. Atlas werkt al meer dan 100 jaar aan nieuwe ideeën en ontwerpengrisport werktricorp die inspireren om continu te zoeken naar een nog betere goede veiligheidsschoen.

https://www.nijhofsafety.nl