De beste ooglaserkliniek biedt diverse behandelingen aan, zoals LASEK

Een ieder die zijn of haar ogen wilt gaan laten laseren wil dit als vanzelfsprekend laten doen bij de beste ooglaserkliniek. Het is dan ook zeer aan te raden aan te kloppen bij een echte specialist om uw ogen te laten laseren. Omdat elk oog en elk mens anders is, zijn er verschillende ooglaserbehandelingen ontwikkeld. Bij de beste ooglaserkliniek in de omgeving van Den Haag, Refractiecentrum Haaglanden, kunt u die diverse behandelmethoden ondergaan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de PRK behandeling, LASEK behandeling, LASIK behandeling, Artisan en Artiflex behandelingen of de RELEX behandeling te ondergaan. Deze worden onderverdeeld in ooglaserbehandeling en lensimplantaties. Zo valt de LASEK behandeling bijvoorbeeld onder het ogen laseren. Afhankelijk van uw oogafwijking kan de ooglaserkliniek bepalen welke behandeling het beste bij u past.

Beste ooglaserkliniek biedt gepersonaliseerde ooglaserbehandeling

De beste ooglaserkliniek, Refractiecentrum Haaglanden, in de omgeving van Den Haag biedt u een gepersonaliseerde ooglaserbehandeling. Dat is belangrijk, want ieder mens en ieder oog is verschillend. Dit is een speciale behandeling, een zeer geavanceerde manier van laseren, die alleen kan worden uitgevoerd indien uit vooronderzoek blijkt dat uw ogen ervoor geschikt zijn. Het voordeel van zo’n gepersonaliseerde behandeling is dat het hoornvliesweefsel wordt gespaard en dat de risico’s op bijvoorbeeld nachtzicht problemen worden verkleind. Blijkt echter dat uw ogen niet geschikt zijn voor een gepersonaliseerde behandeling? Dan kan de beste ooglaserkliniek ook andere behandelingen, zoals de LASEK behandeling, uitvoeren. Met deze LASEK behandeling worden de ogen op reguliere wijze gelaserd.

De LASEK ooglaserbehandeling: wat houdt het in?

Overweegt u om een LASEK ooglaserbehandeling te gaan laten uitvoeren? Of wilt u er misschien eerst wat meer informatie over inwinnen? Dan is het raadzaam om eens langs te gaan bij een echte ooglaserkliniek. Bij de LASEK behandeling wordt het meest oppervlakkige hoornvlieslaagje voor een groot deel losgemaakt. Dit heet de epitheel. Daarna wordt dit laagje, de epitheel, opzij geschoven en wordt met de speciale excimer laser op het wondbed de correctie uitgevoerd. Het hoornvlieslaagje, de epitheel, wordt vervolgens netjes teruggeplaatst. Daarna geneest het hoornvlies geheel en kunt u weer scherp zien. Bij de beste ooglaserkliniek in de omgeving van Den Haag, Refractiecentrum Haaglanden, kunt u terecht voor deze behandeling en voor diverse andere behandelingen.