gehandicapten auto aanpassingen

gehandicapten auto aanpassingen

 

 

Heeft u een bepaalde handicap of zorgt u voor iemand die slecht ter been is, dan heeft Mobility4all.be een aantal gebruiksvriendelijke voertuigen en accommodaties ter beschikking om u bij te staan. Het hebben van een aangepast voertuig met de juiste handicapvereisten maakt het verschil bij het verlaten van huis. Mobility4all biedt een groot aantal oplossingen om mensen met een beperking comfortabel en veilig te vervoeren.

 

Dit kan door in België automatische aanpassingen te doen aan standaard auto’s en bestelwagens en te kiezen uit een ruim aanbod kant-en-klare auto’s. Als u overweegt wijzigingen aan uw auto aan te brengen of misschien wilt u een aangepast voertuig kopen, laat ons dan een paar punten geven over wat u moet weten en waaraan u moet denken. Heeft u na het doornemen van deze punten nog vragen over autoaanpassingen in België? Neem gerust telefonisch contact met ons op, ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Welke autoaanpassingen voor gehandicapten in België zijn mogelijk?

 

 

Vrijwel alle auto’s of bestelwagens kunnen op uw wensen worden afgestemd. Als je bovenlichaam, onderlichaam of beide beperkingen hebt, zijn er veel opties beschikbaar, zoals:

Een handmatige bediening speciaal voor jou, als je moeite hebt met het bedienen van standaard pedalen.

Installatie van handmatige bedieningselementen om de remmen te gebruiken en de auto te versnellen.

Een andere optie is om elektronische bedieningselementen en hydraulische bedieningshendels te installeren.

De plaatsing van een knop op het stuur is vaak zo dat je de auto met één hand kunt besturen terwijl de andere hand vrij is voor andere handelingen.

Aangepaste pedalen, zodat de aandrijfmechanismen goed kunnen werken. Als u beperkte mobiliteit heeft met uw rechterbeen, heeft u mogelijk een linker gaspedaal geïnstalleerd. Verstelbare pedalen zijn ook een optie om ze dichter bij de bestuurdersstoel te brengen.

Aanpassingen van rolstoelvoertuigen voor gehandicapten in België.

 

 

Laat uw voertuig speciaal ombouwen zodat de bestuurder en passagier gemakkelijk toegang hebben. Zodat hij veilig vervoerd kan worden terwijl hij in zijn rolstoel zit. Met een verbeterde aanpassing van de rolstoelauto die in België is voorbereid op gehandicapten door een gespecialiseerd team van Mobility4all, wordt reizen een stuk aangenamer. Dit formulier kan bevatten:

Het probleem van toegang vanaf de zijkant van de achterzijde, door het installeren van een automatische hellingbaan of lift.

Verlaag de vloer voor meer hoofdruimte.

Automatisch laadsysteem voor rolstoelen.

 

Voor rolstoelgebruikers die kunnen wisselen tussen rolstoel en autostoeltje, is het achteraf inbouwen van de standaardauto een beter en goedkoper alternatief. Voor meer informatie over automatische aanpassingen voor gehandicapten in België kunt u contact opnemen met Mobility4all.

https://www.mobility4all.be/

Peugeot beschikt over de beste bedrijfswagens

Wil je jouw medewerkers verrassen met nieuwe bedrijfswagens? Dan doe je er zeker goed aan om een kijkje te nemen in het aanbod van Peugeot. Dit merk beschikt over handige en ruime bedrijfswagens waarmee je jouw personeel een groot plezier doet. Bij Garage Scheerens ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar Peugeot bedrijfswagens. Bij deze officieel erkende Peugeotdealer kun je, zowel als particuliere of professionele klant, terecht voor een wagen die perfect aansluit op jouw behoeften.

Professionele service

Als je bij deze garage aanklopt als je Peugeot bedrijfswagens wilt aanschaffen, geniet je steeds van snelle en professionele service. Bovendien kun je ook rekenen op een goede dienst na-verkoop. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een Peugeot Partner, Expert, Boxer of een koelwagen of een voertuig met groot volume nodig heeft; je vindt het allemaal in het ruime assortiment van deze autospecialist. De medewerkers van deze garage staan steeds voor je klaar met professioneel advies op maat van jouw organisatie, zodat je zeker de juiste Peugeot bedrijfswagens aanschaft. Heb je de wagen gevonden die je zocht maar wil je weten hoe deze rijdt? Dan kun je hiermee een testrit maken. Maak dus snel een afspraak en vraag alvast een offerte aan. Zo heb je alle kosten overzichtelijk op papier en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Vraag meer informatie

Denk je erover om bedrijfswagens van Peugeot aan te schaffen maar krijg je hier eerst graag wat meer informatie over?Aarzel dan niet om contact op te nemen met de deskundige medewerkers van Garage Scheerens. Zij weten alles over de wagens van dit merk en vertellen jou graag waarom Peugeot bedrijfswagens een goede investering zijn. Bekijk je het wagenpark het liefst eens in het echt? Dan ben je steeds welkom in de showroom van deze professionele garage.

https://www.peugeotscheerens.be/nl/

Een lening voor je auto

Wanneer je je rijbewijs hebt gehaald dan wil je natuurlijk ook een auto. Een auto kopen en rijden in Belgié kost heel erg veel. Het is dan ook vaak een grote investering die gedaan wordt. Steeds meer Belgen kiezen er daarom voor om een lening af te sluiten voor de auto. Maar liefst 30 procent van de leningen in België is voor een auto. Hoewel het niet uniek is om een lening af te sluiten voor je auto, is het wel slim om je in te lezen over de mogelijkheden.

Auto leasen

Wanneer je een auto gaat kopen dan moet je in één keer een groot geld bedrag op tafel kunnen leggen. Veel mensen hebben niet genoeg geld om een auto gelijk te kunnen bekostigen. Je kan dan kiezen om een lening aan te gaan. Er zijn verschillende soorten leningen die je kan aangaan voor een auto te bekostigen. Leasen is een van de manieren om in een auto te rijden zonder meteen het hele bedrag op tafel te hoeven leggen. Je betaald dan namelijk een maandelijks bedrag voor de auto. Het nadeel hiervan is dat de auto nooit van jou wordt.

Auto lening

Verder kun je ook kiezen om een kleine lening af te sluiten. Veel bedrijven bieden een autolening aan waardoor jij niet in een keer het hele bedrag bij elkaar hoeft te verzamelen. Vaak hangt het maximale bedrag wat je kan lenen af van de hoogte van je inkomsten en de vaste lasten. Het geld dat je leent moet je natuurlijk wel weer terug kunnen betalen. Daarom is het belangrijk om eerst te kijken of je een lening wel aankan. Vaak kun je wel onderhandellen over de looptijd van je lening. Zo wordt het bedrag dat je per maand terug moet betalen minder. Je moet wel opletten dat hoe langer de lening tijd is hoe meer rente erbij komt.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD 

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/voertuig-mobiliteit/auto/

Vier voordelen van laadpunten voor ondernemingen

Overweegt u als ondernemer om laadpunten te laten plaatsen door een installateur van laadpalen? Om meerdere redenen is dit een wijze beslissing. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw medewerkers, (potentiële) klanten en de maatschappij. Wat zijn de vier belangrijkste voordelen van laadpunten in de buurt van uw onderneming?

 

De belangrijkste voordelen van laadpalen op een rijtje

Er zijn bedrijven zoals ChargePro die beschikken over ervaren installateurs van laadpalen. Zij weten precies, voor zowel ondernemers als particulieren, hoe ze hen van oplossingen op maat kunnen voorzien. Misschien twijfelt u nog over het nu van laadpunten voor u. Hieronder worden daarom de belangrijkste voordelen voor u op een rij gezet.

 

Beter voor het milieu

Voor velen van ons is het milieu een belangrijk thema, ook voor u als ondernemer. Laadpunten zijn een manier om een steentje bij te dragen. Zo moedigt u mensen aan om over te stappen op elektrische auto’s. Bovendien is deze optie er nu voor uw medewerkers als leaseauto. Bovendien waarderen klanten dergelijke initiatieven enorm.

 

Een investering die veel kan opleveren

Laadpalen zijn als investering de moeite waard. Ten eerste waarderen klanten deze zet, zodat u hier profijt van heeft. Daarnaast kan een paal kosteloos geïnstalleerd worden door een installateur van laadpalen. Bovendien kan het u ook een fijn belastingvoordeel opleveren.

 

Waardering van werknemers

Alhoewel gedacht werd dat werknemers wat huiverig zouden zijn om over te stappen op een elektrische auto, blijkt in de praktijk dat elektrische auto’s zeer geliefd zijn als leaseauto’s. U maakt uw werknemers dan ook maar wat blij met het plaatsen van een laadpaal.

 

Geplaatst door een ervaren installateur van laadpalen

Als u kiest voor de services van een bedrijf zoals bijvoorbeeld ChargePro, weet u zeker dat u geholpen wordt door een installateur van laadpalen die beschikt over veel ervaring en kennis. Deze vakman weet precies waar de paal het best geplaatst kan worden en wat de beste oplossing voor u is.

Hoe werkt de recyclagepremie?

wij kopen autos belgie

Distributeurs combineren premies vaak, en deze premies lijken eigenlijk erg op elkaar en zijn eigenlijk hetzelfde. Daarom is het belangrijkste om te weten dat retourkosten, schrootkosten, overnamekosten en schrootkosten synoniem zijn. Zelfs verschillende merken hebben extra namen uitgevonden: BluEco premium, Bluemotion Attitude premium, … al deze namen hebben dezelfde betekenis: dealers hebben uw oude auto voor 1000, 2000 of zelfs 4000 euro overgenomen!

Oorsprong van premium herstel

Bij het kopen van een nieuwe auto, om commerciële redenen en in overeenstemming met Europese richtlijnen, zullen sommige merken uw afgedankte auto’s recyclen om het milieu te beschermen. In ruil voor je afgedankte auto krijg je van het merk een korting van 500 euro tot 4000 euro, afhankelijk van het merk en model.

Hoe werkt de recyclagepremie?

Sterker nog, op de dag dat je een nieuwe auto koopt, vertel je de dealer dat je de oude auto niet meer gebruikt en wil je genieten van de terugvordering. De premie is vast en niet onderhandelbaar, maar kan van maand tot maand verschillen om het merk in staat te stellen de verkoop van bepaalde modellen te verhogen.

In België is de toekenning van kortingen onderworpen aan strikte voorwaarden. Zorg er daarom voor dat u aan de volgende voorwaarden voldoet:

De terugvordering is alleen voor persoonlijk gebruik.

Autowrakken moeten langer dan zes maanden geregistreerd zijn op naam van dezelfde eigenaar als het nieuwe voertuig (of zijn vader, moeder of partner).

Autowrakken moeten compleet zijn.

De factuur en de roze kaart van de nieuwe auto moeten dezelfde naam en hetzelfde adres hebben als het afgedankte voertuig.

Er moeten juridische bestuursdocumenten zijn.

Dus als u verder aan alle voorwaarden voldoet, zoals het ontbreken van achteruitkijkspiegels of verlichting, kunt u zonder problemen genieten van de terugvordering. Uw voertuig wordt immers nog steeds als “compleet” beschouwd. 

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!https://auto-verkopen-belgie.com