Een lening voor je auto

Wanneer je je rijbewijs hebt gehaald dan wil je natuurlijk ook een auto. Een auto kopen en rijden in Belgié kost heel erg veel. Het is dan ook vaak een grote investering die gedaan wordt. Steeds meer Belgen kiezen er daarom voor om een lening af te sluiten voor de auto. Maar liefst 30 procent van de leningen in België is voor een auto. Hoewel het niet uniek is om een lening af te sluiten voor je auto, is het wel slim om je in te lezen over de mogelijkheden.

Auto leasen

Wanneer je een auto gaat kopen dan moet je in één keer een groot geld bedrag op tafel kunnen leggen. Veel mensen hebben niet genoeg geld om een auto gelijk te kunnen bekostigen. Je kan dan kiezen om een lening aan te gaan. Er zijn verschillende soorten leningen die je kan aangaan voor een auto te bekostigen. Leasen is een van de manieren om in een auto te rijden zonder meteen het hele bedrag op tafel te hoeven leggen. Je betaald dan namelijk een maandelijks bedrag voor de auto. Het nadeel hiervan is dat de auto nooit van jou wordt.

Auto lening

Verder kun je ook kiezen om een kleine lening af te sluiten. Veel bedrijven bieden een autolening aan waardoor jij niet in een keer het hele bedrag bij elkaar hoeft te verzamelen. Vaak hangt het maximale bedrag wat je kan lenen af van de hoogte van je inkomsten en de vaste lasten. Het geld dat je leent moet je natuurlijk wel weer terug kunnen betalen. Daarom is het belangrijk om eerst te kijken of je een lening wel aankan. Vaak kun je wel onderhandellen over de looptijd van je lening. Zo wordt het bedrag dat je per maand terug moet betalen minder. Je moet wel opletten dat hoe langer de lening tijd is hoe meer rente erbij komt.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD 

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/voertuig-mobiliteit/auto/

Vier voordelen van laadpunten voor ondernemingen

Overweegt u als ondernemer om laadpunten te laten plaatsen door een installateur van laadpalen? Om meerdere redenen is dit een wijze beslissing. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw medewerkers, (potentiële) klanten en de maatschappij. Wat zijn de vier belangrijkste voordelen van laadpunten in de buurt van uw onderneming?

 

De belangrijkste voordelen van laadpalen op een rijtje

Er zijn bedrijven zoals ChargePro die beschikken over ervaren installateurs van laadpalen. Zij weten precies, voor zowel ondernemers als particulieren, hoe ze hen van oplossingen op maat kunnen voorzien. Misschien twijfelt u nog over het nu van laadpunten voor u. Hieronder worden daarom de belangrijkste voordelen voor u op een rij gezet.

 

Beter voor het milieu

Voor velen van ons is het milieu een belangrijk thema, ook voor u als ondernemer. Laadpunten zijn een manier om een steentje bij te dragen. Zo moedigt u mensen aan om over te stappen op elektrische auto’s. Bovendien is deze optie er nu voor uw medewerkers als leaseauto. Bovendien waarderen klanten dergelijke initiatieven enorm.

 

Een investering die veel kan opleveren

Laadpalen zijn als investering de moeite waard. Ten eerste waarderen klanten deze zet, zodat u hier profijt van heeft. Daarnaast kan een paal kosteloos geïnstalleerd worden door een installateur van laadpalen. Bovendien kan het u ook een fijn belastingvoordeel opleveren.

 

Waardering van werknemers

Alhoewel gedacht werd dat werknemers wat huiverig zouden zijn om over te stappen op een elektrische auto, blijkt in de praktijk dat elektrische auto’s zeer geliefd zijn als leaseauto’s. U maakt uw werknemers dan ook maar wat blij met het plaatsen van een laadpaal.

 

Geplaatst door een ervaren installateur van laadpalen

Als u kiest voor de services van een bedrijf zoals bijvoorbeeld ChargePro, weet u zeker dat u geholpen wordt door een installateur van laadpalen die beschikt over veel ervaring en kennis. Deze vakman weet precies waar de paal het best geplaatst kan worden en wat de beste oplossing voor u is.

Hoe werkt de recyclagepremie?

wij kopen autos belgie

Distributeurs combineren premies vaak, en deze premies lijken eigenlijk erg op elkaar en zijn eigenlijk hetzelfde. Daarom is het belangrijkste om te weten dat retourkosten, schrootkosten, overnamekosten en schrootkosten synoniem zijn. Zelfs verschillende merken hebben extra namen uitgevonden: BluEco premium, Bluemotion Attitude premium, … al deze namen hebben dezelfde betekenis: dealers hebben uw oude auto voor 1000, 2000 of zelfs 4000 euro overgenomen!

Oorsprong van premium herstel

Bij het kopen van een nieuwe auto, om commerciële redenen en in overeenstemming met Europese richtlijnen, zullen sommige merken uw afgedankte auto’s recyclen om het milieu te beschermen. In ruil voor je afgedankte auto krijg je van het merk een korting van 500 euro tot 4000 euro, afhankelijk van het merk en model.

Hoe werkt de recyclagepremie?

Sterker nog, op de dag dat je een nieuwe auto koopt, vertel je de dealer dat je de oude auto niet meer gebruikt en wil je genieten van de terugvordering. De premie is vast en niet onderhandelbaar, maar kan van maand tot maand verschillen om het merk in staat te stellen de verkoop van bepaalde modellen te verhogen.

In België is de toekenning van kortingen onderworpen aan strikte voorwaarden. Zorg er daarom voor dat u aan de volgende voorwaarden voldoet:

De terugvordering is alleen voor persoonlijk gebruik.

Autowrakken moeten langer dan zes maanden geregistreerd zijn op naam van dezelfde eigenaar als het nieuwe voertuig (of zijn vader, moeder of partner).

Autowrakken moeten compleet zijn.

De factuur en de roze kaart van de nieuwe auto moeten dezelfde naam en hetzelfde adres hebben als het afgedankte voertuig.

Er moeten juridische bestuursdocumenten zijn.

Dus als u verder aan alle voorwaarden voldoet, zoals het ontbreken van achteruitkijkspiegels of verlichting, kunt u zonder problemen genieten van de terugvordering. Uw voertuig wordt immers nog steeds als “compleet” beschouwd. 

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!https://auto-verkopen-belgie.com