Vele mogelijkheden voor de catering op uw bedrijfs- of huwelijksfeest vindt u hier

Een goede catering is uiteraard onmisbaar op een onvergetelijk huwelijksfeest. Zo’n feest moet immers een speciale dag zijn voor iedereen, waarbij lekkere hapjes en drankjes natuurlijk een van de beste voorzieningen zijn. Heeft u echter nog geen idee wat u wilt serveren op uw feest? Dan kunt u het best een specialist inschakelen die u alles rondom de catering uit handen neemt. In dit geval bent u aan het juiste adres bij JÖRD, een traiteur die de catering verzorgt voor onder meer een huwelijksfeest en een bedrijfsfeest. Of u nu nog totaal niet weet wat u op uw huwelijksfeest op het gebied van catering wilt, of dat u juist speciale wensen heeft die een traiteur op uw bedrijfsfeest moet vervullen; dit bedrijf staat in iedere situatie voor u klaar. Hier baseren zij hun services volledig op de gelegenheid die u organiseert en op de locatie die u heeft geboekt. Kortom: service op maat en complete ontzorging!

Van gevarieerde buffetten tot luxe driegangendiners

Een traiteur die een walking dinner organiseert op een bedrijfsfeest of heerlijke gerechten aan tafel serveert voor de gasten op een huwelijksfeest, het zijn zaken die altijd een goede beleving meegeven aan de gasten. Wilt u graag een buffet laten verzorgen door dit bedrijf? Profiteer dan van een zeer veelzijdig buffet dat voor ieder wat wils bevat. Allereerst ontvangt u drie aperitiefhapjes. Daarna wordt de tafel gevuld met verschillende gerechten. Tijdens een walking dinner gaat JÖRD minimaal zes keer rond met verschillende hapjes die zeker bij uw gasten in de smaak zullen vallen. Wilt u liever à table? Kies dan voor een driegangendiner en ‘sharing dishes’, waarbij verschillende kommen en schalen met luxe hapjes op tafel worden geserveerd.

Mogelijkheden tot maatwerk

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor catering op uw huwelijksfeest of voor een traiteur op uw bedrijfsfeest? Geef uw wensen door aan JÖRD en zij vertellen u meer over hun diverse services. Buiten de standaard mogelijkheden doen zij er bovendien alles aan om uw catering volledig naar wens te organiseren.

Nog leuker als wijnvrouwen gaan schrijven

Slechts dertien jaar geleden woonde Sedpid Sedaghatnia (30) in Iran. Vandaag is het proeven en schenken van wijn haar beroep. In het ’t Zilte kiest ze de wijnen die perfect passen bij de gerechten. Mogelijk kan zij op termijn ook nog deel uitmaken van het IEWTC. Dit proeversgezelschap bepaalt de kwaliteit en smaak van wijnen voor het assortiment van Wijnpromotor, nog een vrouw zou een welkome versterking zijn. Alle wijnen die ter beoordeling worden aangeboden door de wijnboeren, krijgen een beoordeling en een kwalificatie in relatie tot spijs. Een andere straffe ‘wijnmadam’ Elisabetta Foradori. Ze maakt wijnen in Trentino. Ze is er geboren en getogen in Mezzolombardo, vlak bij de grens met Zuid-Tirol. En wat denkt van Corrine Mentzelopoulos die de scepter zwaait op château Margaux? Er zijn veel interessante vrouwen die hun stempel drukken op de wijnwereld. In de toekomst hoop ik nog veel meer verhalen te kunnen schrijven over vrouwen met een wijnverhaal. Of wat ook kan is dat deze vrouwen zelf artikelen aanleveren uit het wijnleven gegrepen…

http://www.wijnpromotor.nl