Puur genieten met een mobiele frituur aan huis

Gaat u binnenkort een verjaardag vieren met een grootschalig feest? Dan bedenkt u zich wellicht hoe u al deze mensen van eten gaat voorzien. Hoe vindt u iets dat iedereen kan smaken? Wat had u gedacht van heerlijke frietjes? Iedereen zal smullen van deze oer-Belgische klassieker en heeft de mogelijkheid om naar hartenlust te eten tot de honger gestild is. Als dit u als muziek in de oren klinkt, dan moet een mobiele frituur aan huis van Friet & Co absoluut iets voor u zijn. Op die manier komt al dat lekkers gewoon op de locatie van uw feest te staan en genieten al uw gasten twee uur lang van artisanaal bereide frietjes. Dat wilt u toch niet mislopen?

Kies voor de formule die u het meeste aanspreekt

Uiteraard kan een lekkere puntzak met frieten niet zonder een smakelijke frituursnack. Daarom dat Friet & Co u de keuze geeft uit verschillende formules die telkens een omvangrijk aanbod aan snacks bieden voor de feestgangers. U heeft de keuze uit ‘Genieters’, ‘Fijnproevers’ en ‘Deluxe’, waarbij het aanbod telkens weer wordt uitgebreid met nieuwere snacks. Verken de verschillende opties en kies voor dat pakket waarmee u alle gasten tevreden stelt. Daarbij geniet u van artisanale frietjes die de medewerkers van Friet & Co twee uur lang bakken vanuit hun mobiele frituur aan huis. Hierbij volgen ze de regels van de kunst en werken ze uiterst hygiënisch. Geen zorgen voor u dus!

Begint u al te watertanden?

Krijgt u al zin om te proeven van de heerlijke frietjes van Friet & Co? Twijfel dan zeker niet om de mobiele frituur aan huis te regelen voor uw volgende feestelijke gelegenheid. Neem hiervoor tijdig contact met hen op zodat u zeker weet dat ze beschikbaar zijn. Met een datum, tijd en locatie om door te geven, gaat dit heel vlot en is het alleen nog maar wachten totdat de frietmobiel aan uw deur staat en u gaat genieten van deze goudbruine lekkernij.

Vele mogelijkheden voor de catering op uw bedrijfs- of huwelijksfeest vindt u hier

Een goede catering is uiteraard onmisbaar op een onvergetelijk huwelijksfeest. Zo’n feest moet immers een speciale dag zijn voor iedereen, waarbij lekkere hapjes en drankjes natuurlijk een van de beste voorzieningen zijn. Heeft u echter nog geen idee wat u wilt serveren op uw feest? Dan kunt u het best een specialist inschakelen die u alles rondom de catering uit handen neemt. In dit geval bent u aan het juiste adres bij JÖRD, een traiteur die de catering verzorgt voor onder meer een huwelijksfeest en een bedrijfsfeest. Of u nu nog totaal niet weet wat u op uw huwelijksfeest op het gebied van catering wilt, of dat u juist speciale wensen heeft die een traiteur op uw bedrijfsfeest moet vervullen; dit bedrijf staat in iedere situatie voor u klaar. Hier baseren zij hun services volledig op de gelegenheid die u organiseert en op de locatie die u heeft geboekt. Kortom: service op maat en complete ontzorging!

Van gevarieerde buffetten tot luxe driegangendiners

Een traiteur die een walking dinner organiseert op een bedrijfsfeest of heerlijke gerechten aan tafel serveert voor de gasten op een huwelijksfeest, het zijn zaken die altijd een goede beleving meegeven aan de gasten. Wilt u graag een buffet laten verzorgen door dit bedrijf? Profiteer dan van een zeer veelzijdig buffet dat voor ieder wat wils bevat. Allereerst ontvangt u drie aperitiefhapjes. Daarna wordt de tafel gevuld met verschillende gerechten. Tijdens een walking dinner gaat JÖRD minimaal zes keer rond met verschillende hapjes die zeker bij uw gasten in de smaak zullen vallen. Wilt u liever à table? Kies dan voor een driegangendiner en ‘sharing dishes’, waarbij verschillende kommen en schalen met luxe hapjes op tafel worden geserveerd.

Mogelijkheden tot maatwerk

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor catering op uw huwelijksfeest of voor een traiteur op uw bedrijfsfeest? Geef uw wensen door aan JÖRD en zij vertellen u meer over hun diverse services. Buiten de standaard mogelijkheden doen zij er bovendien alles aan om uw catering volledig naar wens te organiseren.