Ballonvaart Oost-Vlaanderen

Boek je ballonvaart Oost-Vlaanderen, wij van C-Air zijn gespecialiseerd in ballonvluchten boven het prachtige Oost-Vlaamse landschap. Een ballonvaart duurt circa 1 uur gevolgd door een glaasje champagne en een hapje. Oost-Vlaanderen is een prachtige regio om jouw ballonvlucht in te plannen. Ben je zelf ook benieuwd hoe het landschap eruit ziet vanuit een luchtballon, die rondzweeft op een hoogte van 1000 meter? Wij bieden je een prachtig aanbod van zowel een privé ballonvaart als een ballonvaart in groep boven Oost-Vlaanderen.

Een ballonvaart boven Sint-Niklaas

Een ballonvaart in Sint-Niklaas, de thuisbasis van C-Air ballonvaarten. Heb je ook al eens gedacht van op te stijgen vanop de grote markt? Dit is een unieke ervaring die elke Sint-Niklazenaar één keer moet meemaken. Neem even met ons contact op en wij helpen je dit te beleven.

Ballonvlucht boven Antwerpen inplannen

Uiteraard is Oost-Vlaanderen en Sint-Niklaas niet de enige regio waar ballonvluchten worden georganiseerd. C-Air heeft ook een basis in Antwerpen. Neem even een kijkje op onze website gebouwd voor jouw ballonvaart in Antwerpen.

Verschillende vragen aangaande ballonvaarten

Heb ik schrik in een luchtballon?

Veel mensen denken dat ze schrik hebben in een luchtballon, dit is niet het geval. Onze piloot zorgt voor een goede begeleiding van deze luchtballonvaart. Voor de ballonvlucht geeft de piloot een uitgebreide briefing waarin hij de mensen graag bijstaat en over hun schrik helpt. Hoogtevrees heb je de moment je contact maakt met de grond in een luchtballon heb je dus ook totaal geen hoogtevrees. 

Kan je een ballonvlucht plannen in tijden van Corona?

Een ballonvlucht kan je perfect inplannen in tijden van Corona, de regels worden natuurlijk geregeld bekeken. Je kan op de website van C-Air de laatste update bekijken.

Voorlopig zijn mondmaskers verplicht tijdens je ballonvluchten. Verder mogen we ook geen passagiers terugbrengen naar de opstijglocatie. Al ons materiaal wordt uiteraard uitvoerig ontsmet.

Met hoeveel mensen zit ik in een ballonmand?

Dit hangt uiteraard af van de grote van de ballonmand, wij hebben manden voor 2 personen, maar ook voor 18 personen. In al ons manden hebben we de capaciteit vermindert om iedereen zoveel mogelijk ruimte te geven tijdens je ballonvaart.

Wanneer gaan ballonvaarten door?

Ballonvaarten gaat alleen door bij mooi weer, de dag van de ballonvaart nemen wij contact op met onze passagiers om het weer te bekijken en verder af te spreken. Een ballonvlucht gaat alleen in de ochtend en in de avond door. Overdag is het jammer genoeg niet mogelijk om een vlucht te plannen. Heb je verder nog vragen over ballonvaart Vlaanderen neem even vrijblijvend met ons contact op en wij helpen je graag verder.

https://www.cair-ballonvaart.be/aanbod/ballonvaart-oost-vlaanderen/

Wat valt er in Limburg te beleven op een weekavond?

Beleef eens een unieke ervaring bij speeddating Hasselt!

Geen zin om tot in de vroege uurtjes te gaan stappen op een doordeweekse avond, maar ook geen zin om alweer alleen voor de TV te kruipen? Ben je single, spontaan en Limburger, dan heeft Speeddating Hasselt een leuke activiteit voor je in petto!

Tijdens een speeddate in Hasselt leer je namelijk op 1 avond minstens 7 vrijgezellen uit je eigen streek en van jouw leeftijd kennen. Met elk van hen ga je kort kennis maken en een gesprekje van 7 minuten voeren. Het wordt dus beslist een avond vol interessante ontmoetingen en leuke babbels.

Speeddaten is niet alleen leuk om te doen, je maakt er misschien ook wel vrienden voor het leven met wie je al die andere weekavonden gezellig op stap kan gaan.

Je geeft tijdens de speeddating namelijk enkel je voornaam en de eerste letter van de familienaam prijs en wanneer je weer thuis bent, kan je via de site aanduiden wie je beter wil leren kennen. Is die interesse wederzijds, dan worden er contactgegevens uitgewisseld. Dan is het aan jou om je telefoon en agenda te nemen en de volgende ontmoeting te regelen. Je mag dus 100% gerust zijn dat enkel mensen die je écht interesseren je contactgegevens ontvangen. Tijdens de Speeddating in Limburg kan je dus zorgeloos en vrijuit met de andere vrijgezellen praten, want je hebt niets te verliezen!

Tijdens een speeddating in Hasselt zal je vooral singles uit regio Limburg ontmoeten. Spreekt het concept je wel aan, maar wil je ergens anders vrienden maken, dan neem je best een kijkje op de site van Speeddating Vlaanderen. Er zijn namelijk bijna elke weekdag speeddates op verschillende locaties in Vlaanderen. Misschien zijn Speeddating Antwerpen, Gent, Leuven, Mechelen, Brugge,… wel precies wat je zoekt voor een leuk avondje weg?

http://www.speeddatinghasselt.be

Dating in België locatie? Surf snel naar Speeddating-belgie.be!

Speeddating-belgie.be is partner voor direct dating sessies

Daten of dating doen we steeds vaker. We zijn ook met alsmaar meer vrijgezellen. Online dating is hierbij vaak gekozen maar niet altijd even effectief en veilig. Er zijn nu eenmaal veel oplichters in het spel die met computergestuurde profielen werken die standaard mails versturen naar alle nieuwe inschrijvers. En net daarom is er een perfect alternatief voor online daten waarbij u gegarandeerd in contact komt met meerdere vrijgezellen. Het principe heet Speeddating en wordt nu wekelijks in de kijker gezet door Speeddating-belgie.be, en dit op diverse locaties in Limburg, Antwerpen en Leuven.

U kiest een locatie naar keuze, met bijpassende leeftijdsgroep en schrijft zich in. Betalen voor de speeddating doet u gewoon online met PC banking. Voor een klein inschrijvingsbedrag kunt u in contact komen met 7-10 vrijgezellen die ook op zoek zijn naar de liefde van hun leven. We maken er een gezellige avond van, want u krijgt immers ook een drankje en 2 hapjes bij, met kers op de taart, een tegoedbon van Visaversa voor een snit en brushing all-in, zowel voor de dames als de heren. {Zo is dating nog nooit zo makkelijk geweest. Neem een kijkje op onze website voor meer info: Speeddating-belgie.be

http://www.speeddating-belgie.be/

Speeddating-belgie.be: Speeddaten in Leuven, Antwerpen en Hasselt!

Speeddating-belgie.be: dat is op en top speeddaten

Speeddaten, wat is dat? Een speeddate van Speeddating-belgie.be bestaat  uit 10 vrouwen en 10 mannen die elkaar kortstondig leren kennen en dit op toplocaties in Vlaanderen, maar vooral Limburg, Antwerpen, Leuven en Hasselt. Wenst u ook eens een speeddate mee te maken van het datingbureau bij uitstek? Surf dan naar de website www.speeddating-belgie.be en schrijf u in voor een tijdstip en locatie naar keuze. U zal merken dat datingbureau Rich romance u de ideale setting aanbiedt om gelijkgestemde singles te ontmoeten bij u in de buurt.

Hoe werkt speeddaten bij Speeddating-belgie.be?

Sedert een aantal jaren worden er speedates georganiseerd in België. Steeds vaker wordt een speeddate geaccepteerd als een interessante manier om heel wat gelijkgezinde vrijgezellen in een relatief korte periode te leren kennen. Speeddaten is een moderne vorm van dating.  Uit nader  onderzoek blijkt dat een speeddater gemiddeld 91% kans op een match heeft, dat wil zeggen een wederzijdse “ja in meer interesse omde persoon beter te leren kennen en dat er een klik is”. Op hippe locaties organiseert Speeddating-België.be wekelijks speeddates. De vrouwen blijven aan hun tafel zitten en de mannen roteren iedere keer als de bel luidt. u krijgt 10 minuten de tijd om met elkaar te praten. De gesprekspartners kruisen dan bij alle gesprekspartners  ja of neen aankruisen op hun matchkaart. “Ja” betekent interesse en “neen” geen belangstelling. Als beide gesprekspartners “ja” hebben ingevuld, is er een match voor die avond.

Speeddating-belgie.be maakt de uitslag van het Speeddaten dezelfde avond nog bekend. Iedereen krijgt zijn matchkaart terug. Heb je een match? Dan staat op jouw matchkaart het telefoonnummer van jouw match erop! Tijdens de avond kan je meteen uitgebreider kennis met elkaar maken.

Meer weten? surf snel naar Speeddating-belgie.be!

http://www.speeddating-belgie.be

Speeddating van www.speeddating-belgie.be wordt alsmaar populairder!

Welkom bij Speeddating België

U heeft het wellicht al opgevangen: Speeddating van organisator www.speeddating-belgie.be wordt alsmaar populairder? Dit heeft natuurlijk een verklaring: het unieke concept in combinatie met toplocaties in Vlaanderen!

Speeddating is einde jaren 90  in de VS ontstaan en nadien begin jaren 2000 overgevlogen naar Europa. Speeddating is een populaire manier van dating die steeds meer aan terrein wint. Het wordt ook steeds meer gekend bij alle leeftijdsgroepen in België. En net daarom zal Speeddating-belgie.be  vanaf april  wekelijks speeddating evenementen organiseren in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg en Brussel.

Het concept bestaat uit 20 single mannen en vrouwen die elkaar gedurende 10 minuten aan de oppervlakte ontdekken. Gedurende deze 10 minuten maakt u kennis met andere vrijgezellen met behulp van assistentie van Speeddating-belgie.be 

Deze unieke vorm van dating geeft je naast de mogelijkheid om meerdere dates te vinden ook meer zelfvertrouwen. De interactie met meerdere personen zorgt voor een gewenning waardoor je veel zelfzekerder overkomt. Bij Speeddating-belgie.be gebeuren de speeddatings  op buitengewone toplocaties in Brussel, Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Meer en meer mensen nemen deel omdat het zo’n toffe en productieve manier is om in een korte tijdsspanne heel veel singles te ontmoeten. De beste speeddating agenda en tips voor speeddating vind je op Speeddating-belgie.be. Deze ongedwongen en laagdrempelige manier van dating is zeer hot in België. Speeddating is een uitstekende manier om zoveel mogelijk dates te scoren. 

Speeddating avonden zullen vanaf april 2014 wekelijks worden georganiseerd door Speeddating-belgie.be. Dit opstartend bedrijf is een nieuwe Belgische speler die deel uitmaakt van het dating – en relatiebureau Rich Romance. Wenst u zich in te schrijven voor een speeddating avond? Surf dan zeker eens naar speeddating-belgie.be!

Speeddating bestaat uit groepjes van 7-10 mannen en vrouwen die elkaar gedurende 10 minuten leren kennen en dit in een aangename en mooie setting. Bedeoling is dat men gedurende deze speeddating een 3 matches overhoud die dan aan het einde van de avond aan elkaar worden overhandigd. Met deze gegevens kunnen dan deelnemers met gedeelde interesses en voorkeuren met elkaar in contact komen en de eerste kennismaking tot een meer diepgaander gesprek laten voeren.

Spreekt deze manier van dating u ook aan? Neem dan vooral een kijkje op de website van Speeddating-belgie.be. U kunt er zich inschrijven voor een locatie naar keuze!

http://www.speeddating-belgie.be