VoIP aanbieders waar u uw voordeel mee kunt doen

Er zijn verschillende VoIP aanbieders die voor uw bedrijf voordelige diensten aan kunnen bieden. Lees gauw verder over hoe deze diensten uw bedrijf naar een hoger niveau helpen trekken. Op deze centrale neemt u de diensten af die u écht nodig heeft. Uw telefoons zijn aangesloten via een internetverbinding. Gesprekken die op uw telefoonnummer binnenkomen worden doorgeschakeld naar uw telefoon(s). Zowel interne als externe gesprekken lopen via een internetverbinding en het platform. Maar hoe beheert u uw telefonieomgeving? Heel simpel: via een webportal. Stel uw voicemail in, pas openingstijden aan of wijzig doorschakelingen. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden. Op het gebied van VoIP aanbieders is Lilytel een betrouwbare keuze.

Een specialist binnen de VoIP aanbieders: innovatief en betrouwbaar

Wanneer u besluit om uw telefooncentrale uit te besteden, is het belangrijk dat u dit doet bij een bedrijf dat betrouwbare service levert zodat de bereikbaarheid op peil blijft. Er wordt veel waarde gehecht aan “afspraak is afspraak”. De afgesproken faciliteiten zijn op het juiste tijdstip beschikbaar, wat voor u de nodige duidelijkheid schept. Bij lang niet alle VoIP aanbieders heeft u één aanspreekpunt. Bij Lilytel wel. Uw vragen, wijzigingen en/of problemen worden snel verwerkt door een vaste accountmanager. U staat niet minutenlang in de wacht of wordt van het kastje naar de muur gestuurd, maar u krijgt direct iemand aan de telefoon. Door deze korte communicatielijnen heeft u de garantie dat uw vragen direct worden beantwoord en aanpassingen worden doorgevoerd.

Hosted telefonie geeft door VoIP aanbieders de gelegenheid om uw bereikbaarheid te verbeteren

Heeft u moeite om uw bedrijf goed bereikbaar te houden, bijvoorbeeld buiten kantooruren? Dan is VoIP telefonie wellicht de oplossing voor u. Heeft u er al eens over nagedacht? U kunt met een vaste VoIP telefooncentrale overzichtelijker werken én u bespaart ook nog eens kosten. Uw medewerkers werken voortaan met één soort netwerk; vast of mobiel. U kunt namelijk eenvoudig doorschakelen van vast naar mobiel en andersom. Wilt u van deze voordelen profiteren en een besparing doen van zo’n 40% tot 70% op uw huidige kosten voor zakelijk bellen? Een intelligent IP-netwerk ervaren dat op meerdere datacenters met uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen wordt gehost? Kies op het gebied van VoIP aanbieders dan voor Lilytel. 

Altijd een antwoord

Omdat je eigenaar bent van een klein bedrijf, betekent dat niet dat verantwoordelijkheden ook klein zijn. Verkoop, klantenservice, vergaderingen, afspraken, beurzen. Het is waarschijnlijk maar een kleine greep uit je werkzaamheden. Daarbij zal ook de telefoon nog eens roodgloeiend staan. Klanten en relaties willen met je praten en dat vergt tijd. Soms wel een beetje te veel tijd, want er moeten ook genoeg andere dingen gebeuren. Als je dit ook zo ervaart kan het een oplossing zijn om op sommige momenten de hulp van een extern bedrijf in te schakelen, een zogeheten inbound callcenter. Zij nemen alle telefoontjes op als het voor jou even niet uitkomt.

Getrainde telefonistes nemen op de bepaalde momenten de telefoontjes op. Ze staan je klanten en relaties netjes en representatief te woord. Ook andere aspecten van de klantenservice kunnen worden uitbesteed aan deze bedrijven. Vaak hebben ze een aantal pakketten die je kunt afnemen. Het mooie en voordelige van zo’n antwoordservice is dat je alleen betaald voor de telefoontjes die ook echt worden doorgeschakeld. Voor de rest zitten er helemaal geen kosten aan verbonden. Veel goedkoper dus dan een telefoniste inhuren op kantoor. Want op dagen dat er nauwelijks gebeld wordt moet die telefoniste natuurlijk wel worden uitbetaald en dat is niet het geval wanneer je aangesloten zit bij een teleservice.

Voor een kleine onderneming kan het dus zeker de moeite waard zijn om een telefoonservice in te huren. Veel bedrijven hebben al met tevredenheid kennisgemaakt met deze dienst. Als klein bedrijf met een paar werknemers ben je logischerwijs niet berekend op een piek in het telefoonverkeer, terwijl er ook nog andere werkzaamheden wachten. Met zo’n telefoonservice kun je zelf bepalen op welke momenten de telefoontjes doorgeschakeld dienen te worden. Bovendien krijg je altijd een aantekening van het gesprek zodat je de klant later eventueel nog terug kan bellen.

http://antwoordservice-telefoonservice.nl

Alarmsystemen

U bent op zoek naar een professionele alarminstallateur omdat u een professioneel alarmsysteem of alarminstallatie wilt laten installeren in uw woning of bedrijf? De alarmsystemen van de alarminstallateurs van Ramcom Security zijn van optimale kwaliteit en voldoen aan alle technische vereisten die u van een alarm installatie verwacht.

U bent op zoek naar een professionele alarminstallateur omdat u een professioneel alarmsysteem of alarminstallatie wilt laten installeren in uw woning of bedrijf? De alarmsystemen van de alarminstallateurs van Ramcom Security zijn van optimale kwaliteit en voldoen aan alle technische vereisten die u van een alarm installatie verwacht.
Inbraakbeveiliging

http://www.ramcom.be/beveiliging/alarmsystemen/