Topic Magazine
Image default
Auto

Leasen, het nieuwe kopen verovert Nederland

In rap tempo neemt het aantal leaseauto’s in Nederland toe. Steeds meer bedrijven kiezen voor lease van hun wagenpark, maar ook steeds meer particulieren willen liever een leaseauto. Geen zorgen meer over hoge reparatiekosten, alles is inbegrepen in de leaseprijs en er zijn dus geen onverwachte kosten meer. Je weet ruim van tevoren waar je aan toe bent en je kunt zorgeloos rijden. Gedurende het contract betaal je alleen de brandstof, parkeergeld en misschien als je even niet oplet een bekeuring. Maar verder zijn er geen extra kosten. En dat is toch best prettig.

Het bedrijfsleven valt massaal voor de leaseauto

Steeds vaker zie je bij bedrijven geen eigen auto’s meer in de boekhouding. Steeds vaker kiest een bedrijf ervoor om de auto te leasen. Dan hoeft de inkoper alleen nog maar op de websites van de leasemaatschappijen de prijzen te vergelijken als hij een Renault Trafic leasen wil. Natuurlijk nog wel even onderhandelen, want ook bij een leasecontract valt er soms nog wel wat van de prijs af te pingelen omdat de onderlinge concurrentie groot is. Maar dan is het ook wel geregeld en kan binnenkort de nieuwe bedrijfsauto in gebruik worden genomen.

Zoek online de beste deal

Doe je voordeel met het internet als je gaat zoeken naar een leasecontract. Want er valt online heel veel te vergelijken en dus te verdienen. Stel je wensenlijstje samen en ga shoppen en je zult zien dat een leasecontract voor precies dezelfde auto soms wel tientjes of meer goedkoper kan dan je aanvankelijk had gedacht. Dat voordeel laat je natuurlijk niet liggen en daar maak je graag gebruik van. Ook kun je online zoeken naar ervaringen van klanten van leasebedrijven. Ook daar kun je prima je voordeel mee doen

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen