Ben jij de Netwerkbeheerder die we zoeken!? Bekijk snel onze jobaanbieding!

Netwerkbeheerder

Functie

Voor onze consument in streek veurne kijken wij uit naar een netwerkbeheerder ( m/v ) ter consolidatie van het team. Als netwerkbeheerder sta je in voor volgende taken : – je zorgt voor het goed werken en beheer van alle apparatuur aangesloten op het vast en draadloos it- & communicatienetwerk – je voert preventieve supportwerkzaamheden uit en/of coördineert zulk werken mits deze gexebxporteerd werd door derden – je staat in voor een vlotte en kwalitatieve eerstelijnsondersteuning van interne en externe collega’s – je bent verantwoordelijk voor de back-ups, serverinfrastructuur, beschikking van de softwaretoepassingen en het beheer van de gebruikers – je zorgt voor het goed werken van de ict-eindapparatuur, internetverbindingen, firewall-infrastructuur, up to date vasthouden van de documentatie van de it-afdeling en indiening van wegennet – je bent verantwoordelijk voor de successie van de it-bestellingen – je rapporteert aan de it-manager

Aanbod:

– je komt terecht in een stabiel en groeiend onderneming

– verloning in functie van kennen en ervaring jouw profiel profiel :

– je bent in het have van een it-diploma of bent gelijkwaardig door ervaring

– je bent flexibel, stressbestendig & kan prioriteiten poneren

– je bent methodisch en organisatorisch sterk resultaten van het informatiesysteem ontleding maatregelen proposities voor de opwaardering van de kwaliteit, de veiligheid en de productiviteit, gunnen en ter boeteoplegging poneren van programmatuur en netwerkinfrastructuur ( toewijzing, nieuwe toewijzing ), technische beheerprocedures, gebruiks- en veiligheidsprocedures van de computerkunde wegennet opstellen, hulpsystemen voor beheer, beveiliging en voogdij van de computerkunde wegennet toenemen, scripts opstellen of samenvoegen, ontwikkelingsteams, informaticaproductieteams of gebruikers adviseren en helpen bij de afwisseling en toepassing van technische oplossingen, onderhoudsinterventies op gebruikersinfrastructuur van op afstand tenuitvoerleggen, de technische, economische, … verwittiging en de reglementering naleven en actualiseren, de configuratie en bouwkunde van de informatiesystemen naleven en bijwerken naargelang de ontwikkelingen, de informatica-infrastructuur uitzoeken of installeren ( programmatuur, hardware,. . . ), storingen, incidenten en onregelmatigheden identificeren een diagnose poneren en corrigerende maatregelen toepassen, toegangsrechten afwegen en naleven naargelang de karakteristieken van de gebruikers of de services

Tso 3de graad netwerkbeheer – se-n-se ( 7de jaar ), secundair volwassenenonderwijs : studiegebied informatie- en communicatietechnologie, prof. Bach. Toegepaste informatica : systemen en netwerkbeheer, secundair volwassenenonderwijs : studiegebied mechanica – elektriciteit, graduaat informaticabeheer

https://www.vindazo.be/keywords/netwerkbeheerder.html

Met een uitzendbureau in Oosterhout vind jij jouw droombaan

Zoek jij nu al een tijdje naar een nieuwe baan? Maar blijf je het alsmaar lastig vinden om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures die vrij komen? Denk dan aan een uitzendbureau waar je in een ogenblik een hoop vacatures in regio Oosterhout vindt. Dankzij deze bedrijven, zoals Raaak Personeel, vind je snel jouw droombaan. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een nieuwe baan in de sector waarin je nu werkt, of dat je net uit de schoolbanken komt: je vindt bij dit uitzendbureau altijd relevante vacatures in regio Oosterhout. Van een financieel administratief medewerker tot een magazijnmedewerker en van een teamleider logistiek tot een teamleider logistiek, dit uitzendbureau biedt je een ruim en gevarieerd aanbod aan vacatures. Wat is jouw droombaan?

Geef jouw zoektocht een boost door je in te schrijven bij uitzendbureau in Oosterhout

Wanneer het steeds maar niet lukt om de baan van je dromen te vinden, kan dat erg vervelend zijn. Door hiervoor professionele hulp in te schakelen vind je snel de perfecte match. Schakel dan een uitzendbureau als Raaak Personeel in en geef jouw zoektocht naar een passende baan in de omgeving van Oosterhout een boost. Naar wat voor baan ben je op zoek? Naar een baan in de technische sector? Of past een baan als financieel administratief medewerker meer bij jou? Bij dit uitzendbureau vind je allerlei vacatures in diverse sectoren in regio Oosterhout. Wil je eerst zelf op je gemak oriënteren? Je bepaalt helemaal zelf hoe je jouw passende vacature vindt. Online zie je verschillende vacatures. Je kunt heel breed starten door de zoeken op alle vacatures in de regio. Als je al weet wat je wilt, kun je zoeken op functietitel. Zo vind je snel jouw droombaan.

Ben als een van de eerste op de hoogte van de leukste vacatures bij een uitzendbureau in regio Oosterhout

Zoek jij elke dag opnieuw weer op het internet naar de leukste vacatures die er zijn? Kijk je meerdere keren per dag op de website van je favoriete werkgever? Om te zien of de vacature voor jouw droombaan er al staat? Dat is helemaal niet nodig. Bij een uitzendbureau als Raaak Personeel in de omgeving van Oosterhout kun je een of meerdere Job Alerts instellen. Hierin geef je aan naar wat voor vacatures je op zoek bent. Vervolgens ontvang je een mailtje met de nieuwe vacatures in je vakgebied. Zo blijf je door dit uitzendbureau op de hoogte van vacatures in regio Oosterhout en kun je als eerste reageren op een nieuwe vacature. Heb je de baan van jouw dromen gevonden of wil je geen e-mails meer ontvangen? Met één muisklik schrijf je je uit.

Eenvoudig oefenen voor het definitieve VCA examen

U vindt het toch ook belangrijk dat uw werknemers veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren? Daarom is het in vele sectoren verplicht om een VCA examen te halen. Heeft u zich ingeschreven op de website van NIKTA? Dan wilt u zeker weten dat u het examen haalt. U heeft de mogelijkheid om online een proefexamen te downloaden. Zo kunt u oefenen en weet u zeker dat u alle kennis in huis heeft om het definitieve examen te maken. U bepaalt zelf op welke manier u het examen wilt doen. Als u dyslectisch bent, biedt NIKTA een voorlees VCA examen aan. Aan organisaties worden er ook maatwerkoplossingen geboden. Denk hierbij aan een groepsexamen voor alle werknemers.

Verschillende manieren om een VCA examen te behalen

Als u een VCA examen wilt halen, bekijkt u de mogelijkheden van NIKTA. Hier kunt u uw examen op allerlei verschillende manieren doen. Kies bijvoorbeeld voor een VCA examen door middel van een open inschrijving. Zo heeft u de mogelijkheid om op 19 locaties het examen te behalen. Als u last heeft van dyslexie of moeite heeft met lezen biedt deze specialist een speciaal voorlees examen aan. U krijgt een koptelefoon op waarbij de vraag zo vaak wordt voorgelezen als u zelf wilt. Als u een organisatie heeft, waarbij u meerdere werknemers wilt voorzien van een VCA examen biedt deze specialist een groepsexamen aan. Dit is geschikt voor groepen vanaf 7 kandidaten en wordt afgenomen op de door u gewenste locatie. Heeft u met spoed een VCA diploma nodig? Tot 50 uur van tevoren kunt u een spoedexamen aanvragen bij dit professionele bedrijf.

Behaal uw VCA examen op 19 verschillende locaties

Werkt u in een sector waar het verplicht is om een VCA examen te halen? Zo kunt u denken aan werktuigbouwkunde, steigerbouw en elektrotechniek. Bent u ondernemer in een van deze sectoren? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een specialist. U profiteert altijd van de persoonlijke service van NIKTA. Op maar liefst 19 locaties, verspreid over heel Nederland, biedt deze specialist dit examen aan. Daarnaast zijn er 60 momenten per maand waarop het examen wordt gehouden. U kiest uit verschillende soorten VCA diploma’s: Basisveiligheid (B-VCA), Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA) en Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden (VIL-VCU). NIKTA biedt deze examens aan in verschillende talen. Bekijk de website en ontdek de mogelijkheden.