Wat is uw reden voor een nieuwe website?

Een nieuw bedrijf gestart? Een informatiebron voor uw dienst of product? Een online portfolio voor een freelancer? Genoeg redenen te bedenken waarom u een (nieuwe) website zou willen. Ook heeft u vast al een idee hoe die website er ongeveer uit moet komen te zien en wat de mogelijke functies moeten zijn. Maar daar loopt het spaak, want hoe kunt u al die inspiratie en ideeën tot de werkelijkheid laten behoren? Er komt heel wat bij kijken om een echt goede én mooie website te bouwen. Wellicht vindt u het fijn om (een beetje) te begrijpen waar professionele webdesigners zoal mee aan de slag gaan!

Het ontwerp, de structuur en toegepaste technieken zijn leidend!
Het is in ieder geval belangrijk dat uw website tot de verbeelding spreekt, prettig leesbaar is en via alle mogelijke apparaten fijn te bezoeken is. Eigenlijk komen hier al drie kernpunten naar voren bij het ontwikkelen van een website of webshop: het ontwerp, de structuur en de toegepaste technieken. Wanneer er sprake is van ontwerpen aan de ‘voorkant’ (het zichtbare) van een website, wordt dit webdesign genoemd. Vaak leest u hierbij de term front-end. Gaan ze aan de slag met ontwikkelingen aan de ‘achterkant’ (toepassen van technieken die niet direct zichtbaar zijn), valt dit vaak onder webdevelopment. Hierbij wordt dan gesproken middels de term back-end. Webdevelopment en webdesign zijn dus van elkaar te onderscheiden, evenals de toepassingen die daarbij horen, maar zijn ook onlosmakelijk met elkaar verbonden bij het ontwikkelen van een website of webshop!

Waarom webdesign Eindhoven een uitstekende keuze is?
Nu u weet dat een allround webdesigner dus over meer capaciteiten beschikt dan alleen de grafisch vormgevingscapaciteiten, heeft u misschien al een beter beeld waarnaar u specifiek op zoek bent. Heeft u al een website, maar is deze qua design en/of technieken wat verouderd? Of wilt u volledig vanaf een nulpunt iets nieuws opbouwen? Webdesign Eindhoven kan u in beide gevallen uit de brand helpen. Het is dan ook niet voor niets dat Eindhoven hét kenniscentrum van Nederland is als het gaat om de ontwikkeling van techniek. Ook als designstad zijn de gespecialiseerde webdesigners uit Eindhoven niet onbekend met het uitdenken en vormgeven van creatieve en opvallende oplossingen voor uw webdesign.

Pak door en ga voor het totaalplaatje met online marketing Eindhoven!
Omdat naast vormgeving dus ook andere zaken noodzakelijk zijn voor het ontwikkelen van een mooie en goed werkende website, zijn veel marketing- en reclamebureaus in Eindhoven zich gaan uitbreiden en specialiseren voor een totaalpakket. Wilt u het dus in één keer, met maar één samenwerkingspartner, goed aanpakken? Dan kiest u voor online marketing Eindhoven! Van A tot Z wordt u bijgestaan. Ze luisteren naar uw wensen en eisen en bedenken samen met u een webdesign en marketingstrategie dat volledig aansluit op u en uw onderneming! Dit wordt altijd goed met u overlegd zodat u altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen. En dat alles ook nog eens met Brabantse gezelligheid!

Website laten maken

Ik heb sinds kort een bedrijfje opgericht in België en wil graag een website laten maken bij SiteToGo.nl. Hoe ik bij dit bedrijf kwam leg later uit in dit blogje. Ik woon zelf in Nederland vlakbij de grens van België maar ik start daar het bedrijf omdat daar de kosten die ik moet betalen, in België lager liggen dan in Nederland. Voor mij dus al een voordeel en qua afstand maakt het in principe geen moer uit waar ik heen rij. Maar ik moet voor mijn bedrijf dus een website laten maken en in dit blogje lees ik wat ik heb gedaan om een mooie website voor elkaar te kunnen krijgen.

Googelen op website laten maken

Allereerst ging ik via Google.be Googelen op website laten maken en al gauw vond ik SiteToGo. Wat best gek was, want het was een Nederlandse website op een Belgische zoekmachine. Gelukkig maakt het wat een website betreft de afstand niet echt uit omdat face-to-face contact vrijwel niet nodig is. De mensen van SiteToGo.nl vertelden mij diverse dingen over wat ze allemaal maakten voor websites en ik was al meteen helemaal om. Ik wilde dolgraag dat ze mijn website gingen maken. Ik heb het dus voorgesteld en ze vonden het goed. We zouden via de mail en telefoon contact houden en ook dat is allemaal volgens plan verlopen.

Resultaat van de website

Ik heb een zeer mooie website gekregen die is gemaakt door SiteToGo.nl. Ze hebben een heel mooie template uitgekozen voor mijn website en ik hoor ook heel veel positief commentaar van zowel Nederlandse als Belgische bedrijven. Ook wordt ik ineens erg vaak gebeld omdat ze zeggen dat mijn website ze zo aansprak dat ik wel een goed bedrijf moest hebben. Alleen is dat zo grappig dat ik net pas ben begonnen en de onderneming ook pas net is gestart.

Mocht je nou ook een website laten maken? Dan raad ik jou SiteToGo aan!