Black Friday bij Coolblue België

Coolbue is één van de grootste webshops in België en Nederland. Ze zijn in 2019/2020 zelfs uitgeroepen tot beste webwinkel. Natuurlijk doen ze ook mee aan Black Friday. Hoe dit eruit ziet en wat je kunt verwachten vertel ik je in onderstaand artikel.

Blue Friday

Coolblue is zo groot dat ze een eigen soort Black Friday opgericht hebben: namelijk Blue Friday. Dit is een verwijzing naar de blauwe kleur en de naam van het bedrijf. Ze omschrijven het zelf als: Black Friday, maar dan gewoon een week eerder. Hiermee zeggen ze dus dat er goede aanbiedingen online komen in de week voor Black Friday. Zorg dus dat je niet wacht tot Black Friday maar dat je de week ervoor al klaar zit om te profiteren van de beste deals. Dit betekent niet dat ze helemaal niet meedoen aan Black Friday, dit is eigenlijk een extra week. Ze zullen ook tijdens Black Friday veel aanbiedingen hebben.

Welke producten zijn er dan in de aanbieding?

We kunnen nog niet voorspellen voor welke producten Coolblue aankomend jaar solden heeft, maar we kunnen wel een goede inschatting maken op basis van de voorgaande jaren. Hier zagen we heel veel korting op elektronica. Onder anderen laptops, telefoons, witgoed en stofzuigers waren voor tientallen euro’s minder te verkrijgen. De verwachtingen zijn dat het dit jaar niet anders zal zijn. Het blijft niet alleen bij elektronica. Coolblue heeft namelijk ook woon artikelen en gereedschap in hun assortiment. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte deal te vinden.

Waar vind je de Cool Blue Black Friday deals?

De Coolblue Black Friday deals kan je natuurlijk op de website van Coolblue vinden. Maar het kan nog makkelijker. Tegenwoordig zijn er namelijk sites die alle deals van populaire winkels verzamelen. Een populaire site daarvoor is blackfriday-deals.be. Daar vind je een handig overzicht van alle deals. Hierin kan je kiezen voor je favoriete winkel en dan zie je met 1 muisklik alle deals van de desbetreffende winkel.

Waarom shoppen bij Coolblue?

Coolblue staat in België bekend om de uitstekende service die zij verlenen. Vandaar ook hun slogan ‘alles voor een glimlach’. Zo kan je gratis ruilen in echte fysieke winkels. Ook heb je jouw product de volgende dag al in huis mits voor 23.59 besteld. Tot slot bieden ze ook veel hulp in de fysieke winkels. Ze zullen misschien niet voor elk product de allergoedkoopste zijn, maar je bent wel zeker dat je goed geholpen zult worden.

 

Werken in uw living? De beste tips om thuis werken plezant te houden

Thuis werken is door de corona crisis de nieuwe norm geworden in vele landen ter wereld. Hoewel het nieuwe normaal voor sommigen prettig is kunnen we er niet allemaal even goed mee omgaan. Wie er wel of niet goed mee om kan gaan lijkt onafhankelijk te zijn van de thuis situatie, het is voor de meesten gewoon erg onprettig. 

Maar hoe maken we nou het beste van onze thuis werk situatie? Waar moeten we op letten bij het inrichten van onze thuis werkplek? En hoe kom je het makkelijkst te dag door zonder u constant te ergeren aan dezelfde omgeving? 

In deze blogpost leggen we een aantal tips voor om ook in tijden van corona een fijne werkdag te mogen ervaren. 

Zet een paar nieuwe planten neer en geef ze dagelijks een portie liefde

Planten en bloemen zorgen voor een prettige sfeer in elke woning. Zeker als u dagen achtereen in dezelfde omgeving bent kan een change of scenery de nodige blijdschap met zich meebrengen. Daarnaast zorgen planten voor het verversen van vervuilde lucht. Tijdens de fotosynthesenemen zetten planten vervuilde lucht om in zuivere lucht. Het lijkt wel magie maar het is echt waar. 

Ga een rondje wandelen of hardlopen in de tijd die normaal reistijd is

De tijd die u normaal gebruikt om van huis naar werk te geraken kan u nuttiger besteed worden. Neem lekker de fiets en maak een rondje in de buurt voordat u begint met werken. Niet alleen zorgt dit voor een heerlijk frisse neus maar u bent ook beter voorbereid op de werkdag doordat werk en privé beter gescheiden zijn. 

## Gebruik een ergonomische bureaustoel om de hele dag comfortabel te kunnen werken

Na een paar weken aan mijn keukentafel gewerkt te hebben was ik er toch wel klaar mee. Dat lag niet direct aan de omgeving waar in ik werkte maar wel aan de meubels die ik gebruikte. Ik zat aan de keukentafel op een keukenstoel. Het woord zegt het al: keukenstoel. Die zijn nou eenmaal niet ontworpen om elke dag uren achter elkaar op te zitten, laat staan ergonomisch te werken. De beste upgrade die ik in jaren gedaan heb was het aanschaffen van een ergonomische bureaustoel. Ergonomische bureaustoelen kunnen lichamelijke ongemakken zoals krampen voorkomen en verminderen. Reguleer het licht en zorg voor precies de juiste hoeveelheid 

Gebruik uw extra kamer als werkkamer voor een betere scheiding tussen werk en privé

Heeft u de luxe dat u een extra kamer overheeft? Zet deze dan in als werkkamer om extra scheiding tussen privé en werktijd te maken. Vooral als u dagen en weken achtereen thuis werkt is het prettig om de deur aan het eind van de dag achter u dicht te trekken. Dat geeft zowel mentaal als fysiek een gevoel van afscheiding tussen werk en privé. Deze scheiding is belangrijk om na een lange werkdag goed te kunnen ontspannen. Ontspanning is op zijn beurt weer essentieel om de volgende dag productief aan de slag te kunnen. 

Ontdek de voordelen van het plaatsen van een New Motion laadpaal

Bent u al bekend met de voordelen van het plaatsen van een eigen laadplaats? Dan is het wellicht een idee te kiezen voor de New Motion laadpaal. Deze paal biedt u de ultieme laadervaring, zowel thuis als in een zakelijke omgeving. Als zakelijke gebruiker ontvangt u deze publieke laadpunten zelfs geheel gratis! Het enige waar u dan nog voor betaalt, is het laden zelf. Zo zijn de kosten voor het plaatsen van een laadpaal wel heel interessant. Kiest u voor een specialist als Charge Pro, dan weet u ook nog eens zeker dat de specialist de palen geheel komt installeren en monteren, zodat u ze direct kunt gebruiken.

Waarom publieke laadpalen of laadpunten laten plaatsen?

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan het plaatsen van een publieke laadpaal. Welke? Door voor uw bedrijf een New Motion laadpaal te installeren, creëert u allereerst meerwaarde voor uw klanten. Omdat zij langer bij uw bedrijf (in het winkelcentrum, de bioscoop of evenementencentrum) kunnen verblijven, genereert u een hogere omzet. Maar er is meer. Zo worden de kosten voor elektriciteit vergoed wanneer u een laadpaal laat plaatsen. Daarnaast is het milieuvriendelijk en duurzaam. De specialist levert, installeert én monteert de laadpalen ook nog eens kosteloos en voorziet ze zelfs van onderhoud wanneer dat nodig is.

Aantrekkelijke kosten voor privé laadpaal of publieke laadpunten laten plaatsen

Bent u al helemaal overtuigd van de voordelen van elektrisch rijden? Niet gek dat er dus steeds meer elektrische auto’s op de weg verschijnen. Heeft u al een elektrische auto? Dan moet u deze opladen aan een laadpunt. Maar zo’n laadpunt, is dat eigenlijk wel betaalbaar? Bij Charge Pro profiteert u gelukkig van aantrekkelijke kosten voor de privé laadpaal of voor het laten plaatsen van publieke laadpalen. De voordelen? Kostenvrije installatie en onderhoud, vergoeding van de elektriciteitskosten en milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Draag een duurzaam steentje bij aan het milieu en kies ervoor laadpalen te laten plaatsen bij uw bedrijfsgebouw, op uw buitenparking of in een publieke binnenparking. Of natuurlijk gewoon bij uw eigen woning.

Presenteer uw producten in de slagerij beter dankzij de inrichting

Als slager bent u uiteraard trots op uw vak. Daarom is het belangrijk dit in uw zaak te tonen. Dit doet u door in uw slagerij na te denken over de inrichting. Schakel Koeltechnisch Buro Midden Nederland in en u heeft binnen no time een prachtige slagerij inrichting. Dit familiebedrijf heeft een breed scala aan prachtige producten voor bedrijfskoeling en airconditioning. Zo is het mogelijk om een koeltoonbank te kopen waar u al uw producten in presenteert. Met al meer dan 40 jaar ervaring vertrouwt u op de expertise van dit koelbedrijf. Het assortiment van het Koeltechnisch Buro Midden Nederland varieert van wandkoelmeubels en koeleilanden tot koelcellen en display vitrines. Bewaart, bereidt, verwerkt of verkoopt u producten die een koele omgeving vereisen? Ga dan naar de specialisten van Koeltechnisch Buro Midden Nederland.

Uw slagerij van een nieuwe inrichting voorzien? De specialist realiseert het!

Koeltechniek is erg belangrijk voor elke slager. Bent u daarom op zoek naar een specialist? Dan kiest u voor een familiebedrijf waar generaties na elkaar in het bedrijf stappen. U gaat naar Koeltechnisch Buro Midden Nederland voor de nieuwe inrichting van uw slagerij. Wilt u bijvoorbeeld een koeltoonbank kopen of perfect op maat laten maken? Niet alleen ontwerpt dit bedrijf alles naar uw wens, ook de plaatsing en het onderhoud wordt door hen geregeld. Koeltechnisch Buro Midden Nederland is een merkonafhankelijk bedrijf dat enkel produceert met de beste componenten. Dit is waarom ze goed bekend staan bij veel winkels, supermarkten, ziekenhuizen, restaurants en slagerijen. Schakelt u ook deze specialist in voor de inrichting van uw nieuwe slagerij of supermarkt?

Voor groot gebruiksgemak gaat u een koeltoonbank kopen bij de expert

Wilt u meer gebruiksgemak in uw winkel, restaurant, ziekenhuis of supermarkt creëren? Kies voor een specialist op het gebied van koeltechniek en koelmeubels met ruime keuze aan koeltoonbanken. Koeltechnisch Buro Midden Nederland produceert sinds 2013 een eigen koelmeubellijn. Deze Koops Koelmeubels zijn perfect voor de inrichting van uw nieuwe slagerij. Gaat u binnenkort koeleilanden, wandkoelmeubels of een koeltoonbank kopen? Ga langs bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Zij onderhouden ieder model voor u. Op die manier bent u voorzien van een compleet concept. Voor bijvoorbeeld de koeltoonbank die u wilt kopen gebruiken ze een uniform systeem. Dit zorgt ervoor dat er één lijn in uw toonbank ontstaat met optimaal zicht op uw producten.

Kantoorartikelen bestelt u ook vanuit Tilburg eenvoudig online

Ga voor een veelzijdig aanbod aan kantoorartikelen naar een specialist in Tilburg. Hierbij bent u niet beperkt tot slechts enveloppen en pennen, maar kunt u ook computers en automatisering bestellen. Zo kunt u bijvoorbeeld een Oki printer kopen. Wanneer u besluit om bijvoorbeeld een Oki printer te kopen wordt deze gewoon afgeleverd bij uw kantoor en wordt zelfs compleet voor u geïnstalleerd. Alle producten uit deze winkel met kantoorartikelen in Tilburg kunt u bestellen via de webshop. Dit alles kan voor een erg voordelige prijs. Dat is belangrijk want u wilt natuurlijk niet te veel betalen voor de kantoorartikelen die u online bestelt.

Goede service en reparatie van al uw kantoorartikelen in Tilburg

U wilt toch ook altijd zo efficiënt mogelijk blijven werken? Kies daarom voor de kantoorartikelen van een specialist in Tilburg. Daardoor wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk op vakkundige wijze wordt gerepareerd. Een winkel die handelt in kantoorartikelen in Tilburg biedt nu deze service. U kunt er bijvoorbeeld uw printer, multifunctionele printer, fax, scanner of risograph laten repareren. Dit gebeurt gewoon binnen uw bedrijf dus u hoeft geen moeite te nemen het te repareren apparaat weg te brengen of op te sturen. Dat scheelt weer een hoop werk voor u. Als dat geen goede service is!

Uitgebreid assortiment aan kantoorartikelen in Tilburg: alles voor in uw kantoor

Als u op zoek bent naar kantoorartikelen van de hoogste kwaliteit in Tilburg, dan gaat u naar een specialist. Dit is erg handig want zo kunt u al uw kantoorbenodigdheden gewoon in één keer bestellen waardoor u ook alles samen geleverd krijgt. Zo heeft u niet te maken met gedoe met verschillende winkels en levertijden. Dat scheelt flink wat tijd en administratie voor uw bedrijf. Of u nu een professionele printer, bijvoorbeeld een Oki printer wilt kopen, kleine kantoorartikelen als schrijfwaren nodig heeft of nieuw meubilair wilt voor uw kantoor, deze winkel met kantoorartikelen in Tilburg heeft het allemaal.

Veiligheid door het dragen van bedrijfskleding

Het aanschaffen van bedrijfskleding

Er zal eerst uitgelegd worden waarom het handig is om bedrijfskleding aan te schaffen en welke mogelijkheden daar allemaal voor zijn. Verder zal uitgelegd worden hoe u deze kleding dan eenvoudig kunt aanschaffen en waar u dit het beste kunt doen. Allereerst is bedrijfskleding vaak bedoeld om uit te dragen dat u bij een bepaalde organisatie werkzaam bent. Zo heeft u bijvoorbeeld een jas met de opdruk van uw bedrijf erop aan, zodat anderen kunnen zien dat u hier werkt. Ook kan het zo zijn dat alle medewerkers bijvoorbeeld een zwarte broek en een blauw overhemd dragen, om eenheid uit te stralen naar de omgeving. Verder kan bij kleding voor bedrijven gedacht worden aan veiligheidskleding. Hierbij kunt u denken aan overalls die uw kleding tegen viezigheid beschermen en zorgen dat u zelf ook niet smerig wordt.

Veiligheid door het dragen van bedrijfskleding

Verder kunt u denken aan veiligheidsschoenen die er voor zorgen dat er op de werkvloer geen vervelende ongelukken gebeuren. Deze schoenen hebben vaak een verzwaarde neus en zijn wat hoger, zodat u zonder nare gevolgen iets zwaars op uw voeten kunt laten vallen. Dergelijke veiligheidskleding wordt vaak gebruikt in de bouw en in de industrie, waar de kans op ongelukken groter is dan in bijvoorbeeld een advocatenkantoor. Zo ziet u maar, met bedrijfskleding kunt u alle kanten op.

Voordelige aanschaffen

Als u kleding voor uw bedrijf en uw medewerkers wilt aanschaffen, kunt u dit eenvoudig via internet doen. Er zijn diverse webwinkels gespecialiseerd in de verkoop van dergelijke kleding, een voorbeeld hiervan is de website www.bedrijfskledingtotaal.nl. Hier vindt u een ruim aanbod. Dit gaat van veiligheidskleding als veiligheidsschoenen tot het bedrukken van jassen, overhemden en vesten met het logo van uw bedrijf. Zo kunt u er voor zorgen dat uw medewerkers precies uitstralen wat u voor ogen heeft.

http://www.bedrijfskledingtotaal.nl/