Showbizz nieuws

Had jij er al van gehoord dat van Gucht alle niet-essentiële reizen nu wil gaan verbieden?  En was jij er al van op de hoogte dat Bieke Ilegems al het hoop op leven heeft opgegeven, ze noemt haar ziekte uitzichtloos. Oh, en wist jij al dat Klaasje Meijer van K3 wel een heel bijzonder harde boodschap heeft gekregen van haar vriend? Het zijn allemaal nieuwsfeiten waar mensen door heel België heen heel interessant vinden. Het lezen van showbizznieuws op een showbizzsite is een van de dingen die jij kan doen                om je eigen leven een beetje interessant te houden.

 

Sommige mensen hebben het altijd al heel interessant gevonden om dingen te weten over anderen: wat er in de ander omgaat, waar de ander mee zit, wat de ander graag doet, deze mensen hebben alles over voor hun naasten. Dat is heel fijn, want zulke mensen moet je hebben. Zij weten altijd alles over iedereen en kunnen je heel goed op de hoogte houden van wat er in de wereld om ons heen speelt. We leven nu in de 21e eeuw en het internet heeft een deel van de taken van deze mensen op zich genomen. Nu houdt het internet je op de hoogte van wat er allemaal in het land afspeelt.

 

Jij denkt nu waarschijnlijk, maar ik interesseer me helemaal niet in gossip, maar wacht nog even met dat zeggen. Voor ieder is er namelijk wel een leuk gossip genre. Houd je van beroemdheden en heb je veel idolen? Kijk dan naar het laatste celebrity nieuws! Ben jij geïnteresseerd in de showbizz wereld? Ga dan eens op zoek naar het laatste showbizz nieuws. Er is voor ieder wat wils en het is zeker een goede afwisseling in de eentonige tijden waarin wij nu leven. Stap eens uit je bubbel en lees het nieuws!

https://www.showbizz24.be/

Wat is een AED?

De defibrillator, staat ook bekend als Automatische Externe Defibrillator (AED). Defibrillatoren zijn apparaten die een normale hartslag herstellen door een elektrische puls of schok naar het hart te sturen. Ze worden gebruikt om een hartritmestoornis, een ongelijkmatige, te langzame of te snelle hartslag, te voorkomen of te corrigeren. Defibrillatoren kunnen ook de hartslag herstellen als het hart plotseling stopt.

Meer oplossingen bij hartproblemen

De verschillende soorten defibrillatoren werken op verschillende manieren. Geautomatiseerde externe defibrillatoren (Aed’s), die zich in veel openbare ruimtes in Europa bevinden, zijn ontwikkeld om het leven te redden van mensen die een plotselinge hartstilstand of hartritmestoornis hebben. Zelfs ongetrainde omstanders kunnen deze apparaten in noodgevallen gebruiken. Andere defibrillatoren kunnen een plotselinge dood voorkomen bij mensen met een groot risico op een levensbedreigende hartritmestoornis. Zo zijn er bijvoorbeeld implanteerbare cardioverter defibrillatoren (ICD’s), die chirurgisch in uw lichaam worden geplaatst, draagbare cardioverter defibrillatoren (WCD’s), die op het lichaam gedragen worden. Het kan tijd en moeite kosten om te wennen aan het leven met een defibrillator en het is belangrijk zich bewust te zijn van mogelijke risico’s en complicaties.

Omgaan met een AED

Ook is het belangrijk dat de patiënt, maar ook de mensen in de omgeving van de patiënt, het apparaat leren kennen en, zover nodig, er mee om leren gaan. Voor de publieke Aed’s in openbare ruimtes en winkelcentra is het omgaan ermee niet ingewikkeld. Het apparaat is volledig automatisch, speciaal ontwikkeld voor het behandelen van bijvoorbeeld een plotseling hartstilstand door mensen met weinig of geen medische training. In principe kan iedereen omgaan met de openbare AED.

Aed merken

Er zijn vele verschillende bedrijven actief op de Aed markt het meest bekende merk is Philips met de Philips heartstart hs1 en de Philips frx. De meest verkochte AED in Europa is de Zoll aed plus de Defisign Life AED is ook steeds meer in opkomst. Deze robuuste gebruiksvriendelijke AED is in 10 jaar tijd één van de goedkoopste Aed’s en bovendien de enige aed waar u 10 jaar garantie op krijgt.

Hersleutelen – wat is het?

Het hersleutelen van een slot wil zeggen dat de openingscode veranderd wordt. Het slot wordt uit elkaar gehaald, de pinnetjes en veren worden vervangen, en er worden nieuwe sleutels gemaakt om in het nieuwe slot te passen. De oude sleutels zijn in dat geval dus niet meer bruikbaar.

Er zijn verschillende redenen om een slot te hersleutelen, maar uiteindelijk draait het allemaal om beveiliging. Stel dat een bank vijf sleutels heeft die de deuren kunnen openen, en bij een vergadering wordt ontdekt dat men van één sleutel niet weet wie hem heeft. Er zijn twee mogelijkheden: alle sloten vervangen, of alle sloten hersleutelen. Als de hardware van de deur verder in goede conditie is, is de tweede optie de beste. Een goede slotenmaker kan dit ter plekke doen en nieuwe sleutels voor de bank maken.

Sleutelcontrole is essentieel – dat wil zeggen, weten waar alle sleutels zijn en wie ze heeft. Wanneer je zelfs maar één sleutel niet kunt lokaliseren, is hersleutelen onmiddellijk vereist. Zonder controle heb je immers geen beveiliging. De meeste sloten van goede kwaliteit kunnen hersleuteld worden, en als het om een high security-slot gaat, zul je na de hersleuteling ook een nieuwe registratiecode ontvangen.

Wanneer is hersleuteling verstandig?

  • Er zijn sleutels kwijt
  • De kosten van het hersleutelen zijn lager dan die van nieuwe sloten
  • De bestaande hardware van de deur is in goede conditie
  • Er zijn onmiddellijk nieuwe sleutels nodig
  • Het slot in kwestie is high security
  • Er moeten meerdere sloten bediend worden met dezelfde sleutel
  • Er moet een groter sluitsysteem omgezet worden

 Hersleutelen heeft een voordeel wanneer je de sleutelsequentie van het pand aan wilt passen. Stel dat je verschillende deuren hebt, die met verschillende sleutels geopend kunnen worden, en je wilt nog maar één sleutels nodig hebben. Alle sloten kunnen dan hersleuteld worden om dezelfde sleutel te gebruiken. Eventueel is het ook mogelijk om een moedersleutelsysteem te creëren; alle deuren hebben dan verschillende sloten, maar er is één hoofdsleutel die alle deuren kan openen. 

Kortom: als er iets aangepast moet worden, is hersleuteling een relatief goedkope manier om te voorkomen dat u nieuwe sloten nodig heeft. Het maakt het ook mogelijk om uw huidige systeem naar een nieuw systeem om te zeggen.

Mocht je op zoek zijn naar een slotenmaker in de omgeving van Utrecht, neem dan eens contact op met Locksecure, zeer professioneel en onderscheidend in het leveren van service en kwaliteit.

http://www.locksecure.nl

 

 

Alles willen weten over loopbaanbegeleiding?

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het begeleiden en aanraden bij het maken van loopbaankeuzes. U bekomt afzonderlijke opvang  waarbij de loopbaanbegeleiders gesprekspartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, passies, kwaliteiten, motivatie en positie op de arbeidsmarkt. Welke stappen moet ik zetten om de correcte job te vinden? Wat is mijn passie? Hoe benut ik mijn eigenschappen optimaal. Een opbrengst op deze vraag verkrijgt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een vorming loopbaanbegeleiding is geschikt voor arbeiders, zelfstandigen en carrièremannen- en dames.

 

Hoe ziet een jobbegeleidingstraject eruit?

Terugkom-moment waarbij u bijeen een Individueel OntwikkelingsPlan opstelt (POP). Een POP-plan is gericht op de lange tijdsduur. Enerzijds stelt u doelen voor dit jaar, anderszijds kijkt u ook verder.
Weerspiegelen genomen acties, bewerkingen, verbeterpunten.

Heeft u na het jobbegeleidingstraject nog vragen? Neem gerust contact op met uw begeleider voor een gratis nazorggesprek. Daarin kijkt u gemeenschappelijk met uw coach welke stappen u verder kunt nemen.

Loopbaanbegeleiding is een persoonlijk traject  bij een vestiging bij u in de buurt. De stappen van het proces:

Afrondingsfase – Hebben we de doeleinde behaald?

Stap 3

Individueel gesprek met uw carrière trainer
Vragenlijsten invullen en loopbaantesten maken
Ervaringen uitwisselen met andere mensen die een jobbegeleidingstraject volgen
Doe-opdrachten uitvoeren

Intakegesprek – Wat kunt u  van Loopbaanbegeleiding verwachten?

Kennismaking met uw carrière trainer
Toelichting aanpak
Verwachtingen en beweegredenen doorspreken
Doorspreken van leer- en werkervaringen
Doeleinden bepalen
Doe-opdrachten opbouwen

Reflectiefase – Heeft de loopbaanbegeleiding inzicht geboden?

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

8 uur loopbaanbegeleiding kost slechts €80,-  In totaal stelt de Vlaamse overheid 8 uur bekwame loopbaanbegeleiding beschikbaar. Het gemiddelde tarief van twee loopbaan cheques is € 1100,-. De Vlaamse overheid betaalt het verschil voor u en neemt € 1020,- voor hun rekening.

 

Cheque besteld; hoe nu voorts?

Hoe zien jobcheques eruit?

Wij bevatten dat u het fijn vindt om te controleren of u in het bezit bent van een officiële loopbaancheque. De echte jobcheques kan u herkennen aan:

Stap artikelen. VDAB controleert of u recht heeft op jobcheques.

Zijn de loopbaancheques fiscaal aftrekbaar?

Wat indien mijn jobcheques vervallen zijn?
Geen nood. Wanneer u uw jobcheque niet gebruikt voor de geldigheidsdatum wordt u geld vanzelf teruggestort op uw rekening en behoudt u uw recht op de loopbaancheque.

Stap 2. Heeft u het bedrag betaald? Dan verkrijgt u (binnen 14 dagen) uw jobcheque van Edenred via mail of per post. De mail of brief is de bevestiging dat u betaald heeft en aan alle voorwaarden voor Loopbaanbegeleiding voldoen.

Mits u geen recht op heeft, dan verkrijgt u een mail of brief met de reden waarom uw aanvraag is geweigerd. Begeert u extra informatie? Neem dan contact op met een van onze vestigingen om een afspraak te maken voor kosteloos kennismakingsgesprek.

Stap 3. Bezorg de jobcheque bij een loopbaanbedrijf. (mail of uitgeprint meenemen).

 Wat als ik mijn arbeid cheque kwijtraak?

Geen nood. De cheque is gepersonaliseerd en uniek. Als u de loopbaancheque ongebruikt laat, vervalt deze na 3 maanden. Het geld wordt teruggestort. Het recht om een jobcheque aan te vragen behoud u.

Heeft u er wel recht op? Dan bekomt u van de firma Edenred een acceptgiro voor € 40,- via uw mail of post.

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen beleven zich prettig tijdens de loopbaantrajecten. De vrijblijvende sfeer, de heldere opbouw en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en individuele begeleiding van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Job test

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de geschikte functie voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de correcte kant op met uw carrière? Mits u vragen heeft wat betreft uw carrière, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Als u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, toewijding, talenten, motivatie en plaats op de arbeidsmarkt.

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u ontvangt meteen het resultaat in uw mailbox.

Waarom loopbaanbegeleiding?

 

Jobcheques

Wanneer komt u in aanmerking voor jobcheques

U heeft recht op loopbaanbegeleiding mits u op het ogenblik van uw aanvraag aan deze 3 voorwaarden volstaan:

Met de loopbaancheques ontvangt u redelijke loopbaanbegeleiding. Tijdens het loopbaantraject gaat u gemeenschappelijk met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvragen. Tevens verkrijgt u inzicht in uw plaats op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw werk- en privésituatie. De loopbaancheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor professionele loopbaanbegeleiding . De jobcheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

Voor wie is Loopbaanbegeleiding van Ucare?

U verlangt promotie maken of over een aantal jaar. En hoe kunt u uw leiderschap overtreffen of andere competenties. Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Ontslagen of in opzegtermijn?

Hoe kunt u zich verbeteren in uw job, waarom wordt ik nooit uitgenodigd in een sollicitatie gesprek? En u verlangt meer uit uw carrière halen. Maar hoe doet u dit?

Ik heb moeite om mijn personeel te motiveren, ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta en ik schuif de vervelende taken voor me uit. Herkenbaar? Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

http://ucareloopbaanbegeleiding.be/2015/10/de-14-beste-jobsites-van-belgie/

Infrarood Sauna’s

Mensen zijn vaak druk bezet. Weken worden volgeladen met afspraken en verplichtingen. Ja, zelfs onze weekends worden vaak gedeeltelijk in beslag genomen door sociale verplichtingen of alle taken die we tijdens de week niet gedaan kregen. Was, plas, maaltijden,… Oh ja, ook onze dagdagelijkse job nog!

Soms hunkeren we allemaal wel eens naar dat specifieke moment dat je enkel voor jezelf reserveert of voor jou samen met je partner, een vriend of vriendin in alle rust, stilte en eenvoud in jouw eigen privé-omgeving. We willen allemaal af en toe eens tijdloos genieten in onze eigen comfortzone en even berusten. Het leven mag soms eens stilstaan. Dat doet immers deugd en zo kan je eens even bijtanken in dit jachtige leven.

Bij Lux Spas vind je het antwoord op al jouw wensen over de meest uiteenlopende accommodaties om jou dat warme gevoel van gezond comfort en welverdiende relaxatie te kunnen geven.

Lux Spas biedt een uitgebreid gamma aan infrarood sauna, cabines, stoomdouches, spas en zoveel meer om je te helpen om eens tot rust te komen in je eigen huis. Alle producten zijn direct leverbaar uit stock. Een bezoekje aan de website zal je een compleet overzicht geven van het ruime aanbod. Zo kan Lux Spas je ook helpen bij jouw zoektocht naar de perfecte barbecue, op maat van je eigen verwachtingen.

Ben je op zoek naar een professionele leverancier en plaatser voor een zwembad, buitenspa, whirlpool, massagebad, infraroodcabine, jacuzzi,…? Ga naar Lux Spas waar je zeker en vast je keuze vindt.

https://www.wellness-lux-spas.be/infra-rood-sauna-cabine-warmte-wellness-mechelen-sunlighten-infralux-alpha

Het EPC of energieprestatiecertificaat

Het EPC wordt opgelegd door Europa en bestaat in alle landen van de Europese Unie. Elk land is wel vrij in het bepalen van de vereisten waaraan zo’n certificaat moet voldoen en wie zo’n certificaat mag opmaken.

De Belgische overheid heeft er dan ook nog eens voor gekozen om dit regionaal in te richten waardoor er verschillende energiedeskundigen zijn voor Vlaanderen, Wallonië en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. En Vlaanderen heeft beslist om het heel eenvoudig te houden. Verschillende energiedeskundigen voor publieke gebouwen, bestaande woningen, energieadvies, nieuwbouw en binnenkort komen daar nog commerciële gebouwen bij. We zijn in België, net als met ons aantal ministers, kampioenen van Europa; meer dan een dozijn soorten energiedeskundigen die allemaal met dezelfde materie bezig zijn.

Ik zal u de lijst besparen maar veruit het grootste deel van de markt wordt ingenomen door energiedeskundigen type A die energieprestatiecertificaten mogen opmaken voor residentiële woningen (meer dan 100.000 per jaar).

De concurrentie is groot en dat is ten goede gekomen van de klant. Energiedeskundigen willen zich onderscheiden door alsmaar goedkoper te werken (de prijzen zijn gemiddeld met bijna 50% gedaald sinds de start in 2009). Andere energiedeskundigen onderscheiden zich door een betere kwaliteit te leveren. Deze kunt u herkennen doordat ze aandringen op bewijsstukken van die zaken die visueel niet kunnen vastgesteld worden (isolatie, verbouwjaar, rendement verwarmingsinstallatie, e.a.). Ze doen meer opzoekingen dan wettelijk verplicht. Dit resulteert in een correcter EPC met een lagere energiescore.

Sommige klanten stellen geen belang in de energiescore (‘Het huis is toch al verkocht…’) en die raad ik aan om te gaan voor de goedkoopste. En ik raad de site met de link in de titel aan voor diegene die zoeken naar het beste van twee werelden: een lage prijs voor een kwalitatief hoog EPC.

http://www.epcnodig.com

Sectionale garagepoorten gezocht? Sectionale garagepoorten.net!

Sectionale garagepoorten plaatsen ? Surf naar Sectionalegaragepoorten.net

Sectionale garagepoorten dragen bij tot de afwerkingsgraad en uiteindelijk ook de gebeurlijke verkoopwaarde van de woning. De toelichting hiervoor ligt in het visuele aspect vermits de garage past bij de uitstraling van het huis integraal. Bij Sectionalegaragepoorten.net zijn we uw aanspreekpunt voor advies, aankoop, levering en plaatsing van de kwalitatieve sectionale garagepoort in al zijn veelzijdigheid en uitvoeringsmogelijkheden die de productie momenteel toelaat.

Kwaliteit en afwerking

Indien u een garagepooort laat integreren is de veiligheid en visuele bevalligheid bij onze leveranciers van primordiaal belang. Poorten en deuren vormen de plekken die een zwakke schakel vormen in de algemene beveiliging van uw woning of bedrijf. Hier gaat de grootste aandacht van inbrekers naar uit. De kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de compositie van de sectionale garagepoort bepaalt niet enkel de prijs, maar herkennen we ook in de inbraakwerende kenmerken . Des te lager de prijs, des te groter de kans is dat de standaard van de gebruikte materialen niet voldoende beantwooordt aan uw verwachtingen. Bij Sectionalgaragepoorten.net werken de leveranciers een lange termijnfilosofie en zorgen voor een uitstekende leeftijdsduur van 15-20jaar. Deze kan u desgewenst isoleren naar hartelust en gebruiksvriendelijk maken met een drukknop aan de binnenzijde en een afstandsbediening.

Marktconforme tarieven

Verder kunnen we concluderen dat de gehanteerde tarieven zeer concurrentieel en marktovereenkomstig zijn. Door de grote hoeveelheid verkochte sectionale garagepoorten is de prijs aan de lage kant. Voor een prijsofferte op maat dient u enkel het offertformulier op onze website in te vullen. Wij zorgen er dan voor dat deze terechtkomt bij de juiste producent. Dit maakt het u voor zeer makkelijk aangezien u zelf geen selectie hoeft te maken van geschikte leveranciers.

Bij wie advies en een offerte op maat aanvragen voor het plaatsen van sectionale garagepoorten, particulier of industrie? Surf naar Sectionalegaragepoorten.net

http://www.sectionalegaragepoorten.net