Doe beroep op deze professionele zwembadbouwer uit Antwerpen

Voor veel mensen met een drukke job zijn momenten van complete rust en ontspanning van onschatbare waarde. Bent u ook zo iemand? Dan doet u er goed aan om Relex, een professionele en betrouwbare zwembadbouwer uit Antwerpen, onder de arm te nemen. Deze professional is gespecialiseerd in het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van unieke en relaxerende zwembad- en wellness-projecten. Bovendien staan zij voor continue innovatie, hoogwaardige kwaliteit en maatwerk. Het maakt tevens niet uit of u particulier of professioneel bent; bij deze expert in water, warmte en wellness kunt u te allen tijde terecht.

Een mooi zwembad laten aanleggen

Wilt u een mooi zwembad laten aanleggen in uw tuin, zodat u tijdens de warme zomermaanden een frisse duik kunt nemen? Dan helpt deze zwembadbouwer uit Aartselaar, provincie Antwerpen u graag verder. Deze specialisten geven uw plannen mee vorm en realiseren een prachtige wateroase in uw achtertuin. Spreekt een zwembad u niet echt aan, maar wilt u bijvoorbeeld in de winter ook thuis kunnen genieten van een ontspannend saunabezoek? Dan kunt u tevens een sauna laten installeren. Dit ervaren team biedt 24/24 uitstekende service aan en komt indien nodig ook bij u langs voor een grondig onderhoud van uw zwembad. Waar u deze ervaren zwembadbouwer uit Antwerpen ook voor inschakelt, ontspannen kunt u binnenkort zeker en vast!

Doe beroep op de kennis en expertise van deze professional

Wilt u deze professionele zwembadbouwer uit Antwerpen inschakelen voor de realisatie van uw wellness-project? Of wilt u een zwembad laten aanleggen in uw tuin? Neem dan vandaag nog contact op met de deskundige medewerkers van Relex en informeer naar de mogelijkheden. U kunt tevens meteen een afspraak maken met een van deze specialisten. Brengt u graag eens een bezoek aan hun showroom in Aartselaar? Dan ontvangt dit ervaren team u met een glimlach. Weet u al hoe uw toekomstige zwembad eruit moet komen te zien?

https://www.relex.be/

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat in Berlaar?

Als jij op zoek bent naar een huis dat te koop staat in Berlaar of omgeving, dan is het soms niet makkelijk om de mogelijkheden te vinden die aansluiten bij jouw wensen. Hiervoor ga je het best ten rade bij een vastgoedmakelaar. De vastgoedexperts bij Intra Muros helpen je daarom graag verder. Zij luisteren allereerst naar jouw wensen en verzoeken omtrent een woning. Zoek jij naar een pand met een grote tuin? Heb je een minimum aan aantal slaapkamers nodig? Op basis van deze wensen gaan ze gericht op zoek naar de ideale opties op de markt voor jou. Met een enorm aanbod aan eigendommen in hun portefeuille komen ze soms zo uitzonderlijk snel op een fijne woonst voor jou. Zo hoef jij niet zelfstandig voor lange tijd op zoek gaan naar een huis dat te koop staat in Berlaar of omgeving.

Service als prioriteit

Uiteraard moet een vastgoedmakelaar meer diensten bieden dan simpelweg op zoek gaan naar een huis dat te koop staat in Berlaar. Misschien heb je zelf een pand staan dat je te koop of te huur wilt stellen. Hierbij is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen deze advertentie te zien krijgen en op de hoogte zijn van het aanbod. Bij Intra Muros helpen ze je hier ook graag bij. Met meer dan 25 jaar aan ervaring in de vastgoedsector weten ze telkens een gerichte aanpak te bieden. Met een gratis waardebepaling van je pand krijg je meteen een goed beeld van de vraagprijs. Conform de actuele ontwikkelingen op de vastgoedmarkt zit je hiermee meteen op een ideaal bedrag om zoveel mogelijk mensen aan te trekken zonder dat je onder je waarde hoeft te gaan.

Maak een afspraak

Wil jij de diensten van Intra Muros inschakelen om op zoek te gaan naar een huis dat te koop staat in Berlaar? Of wil je eerder van andere aspecten in de service gebruikmaken? Maak in beide gevallen een afspraak met hun team en bespreek met hen je wensen. Op die manier gaan zij meteen aan de slag om jouw visie te vervullen en jouw zoektocht naar een droomhuis te realiseren.

https://www.muros.be/nl/

Renoveer je badkamer met prachtige douchetegels

Laat jij een nieuwe badkamer plaatsen of wil je jouw badkamer simpelweg een compleet nieuwe uitstraling geven? De specialisten van Tegeloutlet verkopen vanuit zeven verschillende vestigingen in Vlaanderen de mooiste tegels. Zij beperken hun aanbod echter niet tot enkel douchetegels. Je kan bij deze expert ook terecht voor vloer-, wand- en terrastegels en de benodigde toebehoren. Hiermee geef jij jouw complete woning een prachtige, nieuwe uitstraling. Tegeloutlet is een familiebedrijf dat al jaren bestaat, hierdoor beschikken zij over veel kennis over de huidige trends op het gebied van tegels. Ze delen deze kennis graag met jou, zodat jij een prachtige bad-, woonkamer, keuken of terras krijgt.

Douchetegels van de hoogste kwaliteit

De specialisten van Tegeloutlet bieden een uitgebreid assortiment aan douchetegels aan. Je vindt hier vast en zeker tegels die aan al jouw wensen voldoen. Ze verkopen niet alleen tegels, maar voorzien je ook van passend advies. Het is namelijk erg belangrijk om tegels en toebehoren van hoge kwaliteit aan te schaffen. Zeker in de badkamer is dit van groot belang, aangezien ze bestand moeten zijn tegen grote hoeveelheden water. De douchetegels van Tegeloutlet bevatten standaard een glazuurlaag, waardoor het water van jouw tegels afloopt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de douchetegels. Wanneer je besluit om bij deze specialist te bestellen, ben je zeker van de hoogste kwaliteit.

Bekijk het ruime aanbod van deze specialist

Welk type tegel je ook wilt, deze expert biedt het aan. Of je nu op zoek bent naar een moderne, grote tegel of een kleinere, klassieke tegel, je vindt het in het ruime assortiment van deze specialist. Bekijk dus nu het aanbod op de website. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met de ervaren werknemers van Tegeloutlet. Ze voorzien je graag van advies over de tegels die zij aanbieden, of over het onderhoud en de reiniging ervan. Neem dus gerust contact met hen op.

https://tegeloutlet.be/

Hét bedrijf waar u moet zijn voor zwemvijvers of een groendak

Ga je binnenkort een nieuwe woning neerzetten? Of wil je je tuin helemaal laten ombouwen? Dan is dit de ideale gelegenheid om eens te denken aan ecologische toepassingen. Je tuin biedt namelijk de perfecte locatie om de natuur een duwtje in de rug te geven. Zo wil je misschien wel een zwembad laten bouwen, om een plaats van verkoeling te hebben tijdens broeierige zomerdagen. Wat dacht je ervan om een van de zwemvijvers van Ecoworks in je tuin te zetten? Zij bieden namelijk de keuze uit diverse uitvoeringen zoals een organische of een moderne zwemvijver. Deze specialisten uit Vilvoorde staan klaar om tuinen over heel Vlaanderen te voorzien van prachtige zwemvijvers. Maak hier dus optimaal gebruik van!

De weelde van de natuur bovenop je huis

Met een groendak zorg je ervoor dat je de troeven van de natuur op het dak van je huis of gebouw zet. Hierbij bestaan er eveneens verschillende uitvoeringen waaruit je kunt kiezen. Een van de meest populaire en leuke varianten is de daktuin. Dit is ideaal om op het dak van een groter, stedelijk gebouw te plaatsen; of dat nu een kantoorgebouw of een appartementsblok is. Met dit type groendak bied je de bewoners of werknemers namelijk de geschikte plek om even pauze te nemen. Ze snuiven de heerlijke geur van de natuur in en hebben tegelijkertijd een prachtig uitzicht vanop het dak van je gebouw. Daarbij kun je allerlei kruiden, groenten en bloemen planten om tegelijkertijd een heel praktisch voordeel te behalen. De medewerkers van Ecoworks uit Vilvoorde helpen je graag verder.

Waar wacht je nog op?

Voor zwemvijvers of een groendak bestaat er geen betere onderneming dan Ecoworks. Als je interesse hebt in een van deze toepassingen, dan hoef je niet langer te twijfelen en kun je direct contact opnemen met deze onderneming voor meer informatie.

Schaf het beste matras voor lage rugpijn aan bij een specialist in slaapsystemen

Bent u op zoek naar het beste matras voor lage rugpijn? Dan helpen de deskundige medewerkers van Dormex u graag verder. Lage rugpijn kan erg vervelend zijn en u veel hinder opleveren in uw dagelijkse bezigheden. Daarom is het belangrijk om uw rug voldoende te trainen én te ondersteunen waar dit mogelijk is. Vaak vergeten we dat ons lichaam moet rusten en herstellen wanneer we slapen; een goed matras is daar uiterst belangrijk voor!

Oorzaken van lage rugpijn en manieren om het te verbeteren

Er zijn meerdere oorzaken mogelijk wanneer u lage rugpijn ervaart, waaronder langdurig in dezelfde houding staan en plotseling verkeerd bewegen. De precieze oorzaak van lagere rugpijn is vaak echter moeilijk vast te stellen, omdat het vaak een pijn is die geleidelijk begint. Het is vaak een combinatie van onder- en overbelasting; onderbelasting omdat onze levensstijl ervoor zorgt dat onze spier verzwakken en tijdelijke overbelasting van de spieren die dit vervolgens niet meer aankunnen. Om pijn in de onderrug te verbeteren en meer steun te bieden, wordt het aangeraden om de beste matras voor lage rugpijn aan te schaffen. Bij Dormex vindt u bijvoorbeeld een matras van Simmons dat zich volledig aan uw lichaam aanpast, waardoor uw rug wordt ontlast. Bovendien heeft deze matras kiné-fysiotherapeutische erkenning.

Bestel een nieuwe matras en zeg vaarwel tegen lage rugpijn

Mocht u niet zeker zijn welke matras het beste is voor lage rugpijn, dan helpen de experts bij Dormex in Wuustwezel (provincie Antwerpen) u graag verder. Uiteraard is het mogelijk om een keer langs te komen tijdens de openingsuren, maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken. Het grote voordeel is dat u de showroom in Wuustwezel, nabij Antwerpen, helemaal voor uzelf heeft en u dus op het gemak het beste matras voor lage rugpijn kunt zoeken. Bovendien krijgt u de volle aandacht van de deskundige medewerkers, zonder dat u een aankoopverplichting heeft. Op de website van Dormex vindt u alle mogelijkheden om een afspraak te maken!

https://dormex.be/

Buitenverlichting overkapping. Wat is de beste keuze?

Buitenverlichting onder de overkapping kopen. Wat is dan de beste keuze? En waar moet u rekening mee houden? Een overkapping vraagt om een goede buitenverlichting. Niet alleen om de veiligheid in het donker te kunnen garanderen, maar ook om het gebruiksgemak te verhogen.

Daarnaast is het kiezen van buitenverlichting voor een overkapping afhankelijk van het doel van de overkapping. Een carport of een overkapping bij de voordeur vraagt om andere verlichting dan bijvoorbeeld een veranda of een terrasoverkapping. Hier mogen de lampen juist wat meer gedimd en sfeervol zijn, terwijl een overkapping in de vorm van een carport om een goed lichtplan vraagt.

Goede buitenverlichting voor een tuin-overkapping

Een tuin-overkapping wordt ook wel een veranda genoemd. Dit soort overkappingen geeft ons de mogelijkheid om van de buitenlucht te kunnen genieten, ook als het weer dat niet helemaal toelaat. Buitenverlichting onder een veranda of terrasoverkapping hoeft dan ook niet perse een praktische functie te hebben.

LED-buitenverlichting is hiervoor een goede keuze. Deze lampen zijn niet alleen duurzaam, maar geven ook het perfecte licht voor iedere situatie. Waterdichte LED-buitenverlichting onder de overkapping kan zowel als LED inbouwspots toegepast worden, LED-panelen of als opbouw systeem.

Waterdichte buitenverlichting kopen voor de overkapping

Ook onder een carport is het aanbrengen van LED-verlichting een goede keuze. LED-lampen hebben een lange levensduur en zijn energiezuinig. Daarnaast bieden ze voldoende verlichting bij het in en uitstappen van de auto, en tijdens uw looptijd naar de voordeur of bij het afsluiten van de auto. Ook onder een carport is het beter om voor waterdichte LED-lampen te kiezen die geschikt zijn als buitenverlichting onder een overkapping.

In onze webshop vindt u daarom een groot assortiment LED-buitenverlichting die op een makkelijke manier zelf te monteren en aan te sluiten is. Op deze manier kunt u zelf een lichtplan maken voor de buitenverlichting onder de overkapping, en heeft u altijd het gewenste soort verlichting waar u dat wenst.

LED-buitenverlichting onder de overkapping is bestand tegen vocht en andere invloeden van het weer. Op deze manier bent u altijd verzekerd van veilige buitenverlichting onder de overkapping en heeft u jaren plezier van een veilig of sfeervol verlichte veranda, carport of terrasoverkapping.

https://www.ledlogic.nl/lampen-voor-onder-overkapping/buitenverlichting-overkapping

Jonger lijken

Vele mensen die ouder worden zouden er toch nog erg graag jonger uit willen zien en zich jonger willen voelen. Er wordt vaak veel moeite voor gedaan om te zorgen dat je er niet heel snel oud uit gaat zien. Om dit te realiseren zijn er talloze opties waar je voor kunt kiezen. Zo kun je vele crèmetjes gebruiken, jezelf modern kleden, je haar verven en bijvoorbeeld naar de sportschool gaan. Maar ook een cosmetische ingreep zou bij deze opties kunnen horen. Vele laten hun lippen opvullen met gebruik van fillers lippen om zo weer een jeugdige uitstraling te krijgen. Het opvullen van de lippen is erg populair tegenwoordig omdat het een redelijk makkelijke ingreep is met een groot resultaat.

Vroeger was het gebruik van plastische chirurgie nog een beetje een taboe. Vele maakten het niet bekend wanneer zij iets aan het lichaam gedaan hadden met de hulp van een plastische of cosmetische ingreep. Tegenwoordig wordt het steeds vaker gedaan en maken vele het ook bekend dat zij iets hebben laten doen. Het is niet meer iets waar je je voor hoeft te schamen en daardoor is het minder een taboe. Wel zijn er nog mensen die niet erg opvallend iets willen veranderen aan het lichaam waardoor de meeste mensen het ook niet weten. Zij zorgen ervoor dat de ingreep zo natuurlijk mogelijk is. Andere aan de andere kant zijn juist weer erg trots op wat zij voor plastische ingrepen hebben ondergaan en maken er dan ook geen geheim van. Zo heb je bijvoorbeeld Marijke Helwegen die groot voorstander is van het gebruik van plastische chirurgie  en hier ook voorlichtingen over geeft. Ook Pamela Anderson is vooral bekend geworden door haar borstvergroting. Zo werd zij een stuk populairder in haar televisieshow “Baywatch”.  Toch is het belangrijk om er bij stil te staan dat een plastische ingreep ondergaan een weloverwogen keuze moet zijn. Ook is het slim om een van de beste kliniek voor fillers te bezoeken om zeker te zijn van goede kwaliteit.

http://faceland.nl

Online houten ramen kiezen op Raamwinkel.be

Is uw voorgevel aan vernieuwing toe of wil je beter isoleren? En het eventueel zelf doen? Dan kunnen de ramen van raamwinkel.be zeker een oplossing bieden. Je vindt er immers een ruime keuze aan houten, aluminium en pvc ramen tegen fabrieksprijzen.

 

Het klinkt een beetje gek, maar je kan bvb perfect je houten ramen online bestellen. Meer nog: het is een stuk voordeliger! Bij raamwinkel.be hebben ze een onovertroffen aanbod aan ramen van Belgische makelij. Ze kiezen er resoluut voor de houten ramen van EMAC, al jaren een referentie op de markt. Met de glimlach krijgt u dan ook 15 jaar garantie op deze ramen.

 

De voordelen van houten ramen

Waarom je voor raamwinkel.be kiest is duidelijk: kwalitatieve ramen, makkelijk bestellen en aan fabrieksprijzen, maar waarom zou je voor houten ramen kiezen? Niet alleen ogen ze mooi, ze zijn ook vochtregulerend. Alle ramen bij raamwinkel.be zijn ook extra licht, isoleren perfect (zowel akoestisch als thermisch) en ze zijn nog milieuvriendelijk ook. Wist je dat je al houten ramen hebt vanaf € 68 per stuk. Montageklaar!

 

Zelf aan de slag met je houten ramen op de werf

Ben je een beetje handig, dan kan je door het zelf plaatsen van je houten ramen, aardig wat geld besparen. Bij raamwinkel.be haal je de ramen zelf af of leveren ze dat tegen een kleine meerprijs op de werf. Vervolgens ga je er zelf mee aan de slag. Op de site vind je alle instructiefilmpjes en info om deze klus te klaren. In een mum van tijd ben je er mee weg en bespaar je heel veel geld. Moest het toch niet lukken, dan kan raamwinkel.be ook professionele hulp bieden. Dit kost uiteraard wat meer, maar zo ben je er zeker van dat je ramen vakkundig geplaatst worden.

 

Raamwinkel door heel het land

In principe bestelt u uw houten ramen online. Bekijk de mogelijkheden, selecteer je houtsoort en glunder bij de prijzen. Vergelijk gerust de prijzen, je zal merken dat raamwinkel.be een flink stuk goedkoper is. Heel wat klanten zijn je al voorgegaan, dus je bestelt veilig. Vraag vandaag nog een offerte aan en geef die voorgevel wat extra cachet en uitstraling en dat op een manier die vriendelijk is voor je portefeuille.

Voor de mensen die toch nog graag het raam bekijken of er aan voelen zijn er ook 3 showrooms in Bornem (Antwerpen), Roeselare (West-Vlaanderen) en Courrière (Wallonië). Zo hoeft u zelfs het land niet te doorkruisen.

https://www.raamwinkel.be/nl/houten-ramen

Een onderhoudsvrije tuin aanleggen is wat ons betreft een goed idee

Wat ons betreft is een onderhoudsvrije tuin aanleggen zeker een goed idee. Ten opzichte van andere tuinsoorten heeft een onderhoudsvrije tuin namelijk een aantal voordelen die voor sommige mensen erg belangrijk of wenselijk zijn. Natuurlijk het onderhoudsvrije element van de tuin. Zorgeloos kunnen genieten van uw tuin en dat zonder of uiterst minimum tuinonderhoud. Het is dan ook niets voor niets dat een onderhoudsvrije tuin deze benaming heeft gekregen. Omdat het sociale leven van veel mensen er tegenwoordig anders uitziet en veel mensen andere prioriteiten hebben is de onderhoudsvrije tuin de afgelopen 20 jaar steeds populairder geworden. Met die trend hebben we ook een ontwikkeling gezien in het gebruik van andere materialen. Waar vroeger met name hout in een tuin gebruikt werd is tegenwoordig kunststof terrein aan het winnen. De onderhoudsvrije tuin is zich dan ook steeds meer gaan ontwikkelen en beter in de behoefte van veel mensen gaan voorzien.

Het aanleggen van een onderhoudsvrije tuin begint vanuit uw wensen, verlangens en behoeften

Omdat de wens voor het aanleggen van een onderhoudsvrije tuin vanuit een verlangen en / of een behoefte ontstaat, is het altijd belangrijk dat u als klant centraal staat. Voor veel bedrijven is dat niet meer dan logisch, maar het is voor u belangrijk om dat in uw achterhoofd te houden. Probeer uw wensen, behoeften en verlangens te verwoorden en op papier te zetten. Maak er niet een heel verhaal van, maar probeer met krachtige zinnen of kernwoorden te omschrijven wat u echt belangrijk vindt. Die steekwoorden kunt u gebruiken om straks of in de toekomst aan een tuinarchitect te presenteren.

Daarbij kan het helpend zijn om uw ideeën, wensen, behoeften en verlangens uit te tekenen. Daarvoor bestaan verschillende mogelijkheden. Als u handig bent met een potlood en goed met rekenen bent dan kunt u uw tuin op schaal tekenen en daarin uw ideeën verwerken. Dit kan echter lastig zijn. Niet iedereen is even goed in tekenen. Gelukkig bestaan er tegenwoordig verschillende apps en zijn er online tools beschikbaar waarmee u eenvoudig uw tuin kunt nabootsen. Met dergelijke tekenprogramma’s is het tevens mogelijk om uw tuin in te richten. Door gebruik te maken van zulke programma’s is het mogelijk om een onderhoudsvrije tuin te ontwerpen. Denk alleen niet dat u na zo’n ontwerp klaar bent. In de meeste gevallen is het alsnog noodzakelijk om een tuinarchitect het ontwerp uit te laten werken zodat een hoveniersbedrijf uw nieuwe onderhoudsvrije tuin kan aanleggen.

Waarom het eigenlijk noodzakelijk is om een tuinarchitect in te huren wanneer u een onderhoudsvrije tuin aan wilt leggen

Het is vooral noodzakelijk om een tuinarchitect in te huren omdat een tuinarchitect altijd bepaalde elementen in het ontwerp verwerkt die u van te voren niet bedenkt. Een tuinarchitect heeft namelijk een andere kijk op het maken van een ontwerp en bekijkt dit vanuit een professionele invalshoek. Daarbij kan een tuinarchitect een onderhoudsvrije tuin ontwerpen die meteen door een hoveniersbedrijf aangelegd kan worden. In de meeste gevallen wordt een tuinontwerp dan ook voorzien van een beplantingsplan, een paklijst voor de benodigde materialen, een draaiboek en kloppende berekeningen. Kortom, wilt u een onderhoudsvrije tuin aanleggen? Huur altijd een tuinarchitect in!

https://www.vergelijkhoveniers.nl

Zwemspa is zwemmen en bubbelen in je eigen tuin

De afgelopen jaren heeft zich een compleet nieuwe ontwikkeling op wellness en spa gebied voorgedaan. Deze nieuwe ontwikkeling bracht het beste van een zwembad en het beste van een spa of jacuzzi samen. De zwemspa is dan ook een echte combinatie van een zwembad en spa in één uniek ontspanningsproduct. Maar waarom zou u kiezen voor een swimspa en niet voor een zwembad of spa in de tuin?

Allereerst is een zwembad duurder qua verbruik. De energiekosten rijzen het gehele jaar door al snel de pan uit. Een zwemspa daarentegen verbruikt stukken minder energie, mede door de foam installatie rondom het bad en door de volledig geisoleerde cover die over de spa heen komt wanneer men er geen gebruik van maakt. Deze cover is zeer gebruiksvriendelijk te hanteren en in combinatie met een coverlift zelfs door ouderen eraf te halen.

De zwemspa of swimspa is in vergelijking met een zwembad een stuk compacter. Zo kan vrijwel iedereen met een beetje tuin de spa plaatsen. Het grote voordeel van een zwemspa ten opzichte van een zwembad is dta u het bad ook kunt meenemen indien u gaat verhuizen. Dit lukt niet zomaar met een regulier zwembad. En dat is zonde!

Een zwemspa kan net zoals een buitenspa in de tuin of terras gezet worden. Ook kunt u ervoor kiezen de swimspa in de grond te bouwen. Zo creëert u een echt zwembad effect. De zwemspa’s zijn verkrijgbaar in uiteenlopende afmetingen en vormen. Een Jacuzzi in het zwemgedeelte verwerkt maar ook kunt u ervoor kiezen om het Jacuzzi gedeelte apart van het zwembad gedeelte te hebben. Zo kunt u nadat u uw baantjes heb gezwommen of een workout heeft gedaan tegen de waterstroominstallatie, lekker even bijkomen door een heerlijke bubbelbad massage te ondergaan. In de meeste zwemspa’s zijn tevens diverse zitplaatsen gecreëerd, zo kunt u ook het zwemgedeelte rustig tussentijds even zitten.

Wanneer u een zwemspa iwlt gaan kopen kunt u ervoor kiezen om diverse extra opties erbij te nemen. Soms zitten deze opties al in het bad zelf vewerkt en heeft u dus een alles-in-één zwemspa. Maar qua opties moet u denken aan LED verlichting, speakers, muziekinstallatie en zelfs een LCD TV behoort tot de mogelijkheden. Het moge duidelijk zijn dat een zwemspa kopen u een hoop plezier, ontspanning en welzijn biedt. Misschien toch wel net iets meer dan een zwembad.

http://www.sunspabenelux.nl